1. variant prussidega ning peale PLP
2. variant kergruusaga üühtlaseks ning peale 5cm põrada peno, mille peale 2X15mm PLP (ülekattega), jääks ujuv nn põrand. Kas antud lahendus toimiks, on keegi nii teinud?
Endale meeldiks teine variant rohkem.

Põrandakatteks tuleks parkett.

"virgor": see teine variant juba üle 10 aasta tagasi kasutatud
  "virgor": see teine variant juba üle 10 aasta tagasi kasutatud   , küll mitte PLP kattega vaid põrandakipsiga.Paigaldusjuhise leiab maxit lehelt "Infomaterjalid -> "Fibo põhjalik põrand" (pdf)   siit:
 , küll mitte PLP kattega vaid põrandakipsiga.Paigaldusjuhise leiab maxit lehelt "Infomaterjalid -> "Fibo põhjalik põrand" (pdf)   siit:   Peale tasandamist on juba tõesti mõnus töö ja see läheb kiiresti. Ja tasandamise all ma ei mõtle lihtsalt rihtlatiga tõmbamist, vaid ka lohukeste täitmist peenema fraktsiooniga ning kogu pinna ühtlaseks pressimist (et järelvajumine oleks minimaalne).
  Peale tasandamist on juba tõesti mõnus töö ja see läheb kiiresti. Ja tasandamise all ma ei mõtle lihtsalt rihtlatiga tõmbamist, vaid ka lohukeste täitmist peenema fraktsiooniga ning kogu pinna ühtlaseks pressimist (et järelvajumine oleks minimaalne). .OK mina lõpetan,las targemad arutavad.Vaielda võin ma teises rubriigis
 .OK mina lõpetan,las targemad arutavad.Vaielda võin ma teises rubriigis