See ei ole ISOkunn24 kirjutas: 01 Dets 2023, 16:38 PInna tolerants on esitatud vigaselt- puudu +/-. Lisaks ajab mind hämmingusse 0,2 m peal lubatud 4 mm kuhugi suunas. Sisuliselt kindaviimistlus. Urmasele peaks selline tolerants hästi meeldima, viskab kelluga pahtli paika, lükkab lõdva käega siledaks ja paneb juurde sildi: vastavalt ISO9001-le.
Veel panin tähele, et puudu on detaili temperatuur, mille juures tolerants antud (joonpaisumine ju).
Kui see on mingi ISO, siis noh jah.
See on tehase tooteleht
Ei pea sealt tellima
 KOV väitis, et igatsugu jäätmete kogumise tühjendamise graafik ei tohi olla harvem kui 1x kuus, kuid meie majale saadeti leping, et pakendite prügikasti tühjendatakse 1x kvartalis. Möh???
  KOV väitis, et igatsugu jäätmete kogumise tühjendamise graafik ei tohi olla harvem kui 1x kuus, kuid meie majale saadeti leping, et pakendite prügikasti tühjendatakse 1x kvartalis. Möh???  Kumbal on nüüd rohke sõnaõigust või kes kellele midagi dikteerib ehk kas KOV eraettevõtjale(Eesti Keskkonnateenused) või eraettevõtja KOV-le? Eesti Keskonnateenuste suhtumist ma tean ja olen sellest siin juba korduvalt jahunud.
 Kumbal on nüüd rohke sõnaõigust või kes kellele midagi dikteerib ehk kas KOV eraettevõtjale(Eesti Keskkonnateenused) või eraettevõtja KOV-le? Eesti Keskonnateenuste suhtumist ma tean ja olen sellest siin juba korduvalt jahunud. 

Kõikse kurvem on see, et mõningad populistid või mis iganes lollide mooduste põhjal saavad Riigikogusse. Minu arvates üks selliseid populistide viimaseid näiteid on Hanah Lahe. Meie alevi Petrovits on temast 10x taibukam ja teravama mõistusega.
 Kõikse kurvem on see, et mõningad populistid või mis iganes lollide mooduste põhjal saavad Riigikogusse. Minu arvates üks selliseid populistide viimaseid näiteid on Hanah Lahe. Meie alevi Petrovits on temast 10x taibukam ja teravama mõistusega.