Sa oled ka sellest kehvapoolsete inseneride klubist, kes ehitusfoorumist oma sales funnelit üritab voolida?suvaline kirjutas: 03 Sept 2024, 17:55
Kas kõrgeltaustet insenerihärrad ei peagi arveid maksma?
Mõne ülilihtsa asjaga, memmeke, ikka aitame, aga kahe hernekepiga siiski raudbetooni ei tee.
Ma ei tea, ma ei postita päevas 14 korda selleks, et hakata mingist tasust sonima moment, kui jutt mul üle mõistuse käib. Kui ei tea, siis ei tea, seda ütlengi, pole vaja ennast lahedaks valetada.

.
. Vaatasin huvi ja mälu värskendamise pärast teema esimest ja teist sinu postitust, kuid sealt ei saanud aru, et sul oleks mingi mure olnud. Miks sa tegid selle teema? Et sõimata lihtsalt kedagi ja mitte tunnistada erinevaid arvamusi?
  Vaatasin huvi ja mälu värskendamise pärast teema esimest ja teist sinu postitust, kuid sealt ei saanud aru, et sul oleks mingi mure olnud. Miks sa tegid selle teema? Et sõimata lihtsalt kedagi ja mitte tunnistada erinevaid arvamusi?  Siiani olin sinust sutsu paremal arvamusel. Aga noh, minu arvamus sinust ei pea sind kottima. Mind ka ei koti sinu arvamus minust!
  Siiani olin sinust sutsu paremal arvamusel. Aga noh, minu arvamus sinust ei pea sind kottima. Mind ka ei koti sinu arvamus minust!