Absoluutselt...kunn24 kirjutas: 10 Apr 2025, 13:39 Mul on pigem küsimus, kas kõik see asjandus, mida siin näha, on teema autori oma fantaasia vili?
Teisiti poleks võimalik...
Lugemata postitus Postitas EH.INS. »
Absoluutselt...kunn24 kirjutas: 10 Apr 2025, 13:39 Mul on pigem küsimus, kas kõik see asjandus, mida siin näha, on teema autori oma fantaasia vili?
Lugemata postitus Postitas suvaline »
Kunagi Õigeri eksamil pääses üks tudengineiu niimoodi, kui lugupeetud professor asendas kN sõnaga "keskmine kolhoosi siga", noh et kui vasakul on kaks siga ja paremal üks siis kus on tasakaalu punkt. Neiul kohe kõik selge.
Lugemata postitus Postitas A23 »
Sama siga käis siit vist korra varem ka juba läbi. Ühikud suures plaanis täitsa võrreldavadsuvaline kirjutas: 10 Juun 2025, 18:41Kunagi Õigeri eksamil pääses üks tudengineiu niimoodi, kui lugupeetud professor asendas kN sõnaga "keskmine kolhoosi siga", noh et kui vasakul on kaks siga ja paremal üks siis kus on tasakaalu punkt. Neiul kohe kõik selge.
Üldiselt saab ruudu sümbolit Alt+0178 ehk ² ja kuup on Alt+0179 ³. Lisaks numbri ja ühiku vahel peaks olema tühik...
Lugemata postitus Postitas optimist88 »
ASCII jaoks on vaja WINdowsi + numpadi. MacOS ei toeta asciid, olenemata klaverist. Telefonid-tahvlid ka minu teada mitte. Linux toetab aga ebamugav.
Lugemata postitus Postitas porjuh »
Haruldane tükike kasulikku infot!
Lugemata postitus Postitas suvaline »
Võite ka kopeerida, toksimise asemel (cad-s veel lihtsam - stack):porjuh kirjutas: 12 Juun 2025, 23:55Haruldane tükike kasulikku infot!
Kui nüüd veel meelde ka tuleks siis kui järgmine kord vaja on![]()
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025