Jah muidugi. Tulemuseks ongi see, et sa elad silmaklapid peas ja räägid asjadest, millest sa midagi ei tea.Teadmiseks, kas mingi asi on halb või hea, ei pea seda omal nahal järgi proovima.
Ei maksa vulgaarseks minna ...
Lugemata postitus Postitas netmaster »
Jah muidugi. Tulemuseks ongi see, et sa elad silmaklapid peas ja räägid asjadest, millest sa midagi ei tea.Teadmiseks, kas mingi asi on halb või hea, ei pea seda omal nahal järgi proovima.
Lugemata postitus Postitas EH.INS. »
Lugemata postitus Postitas kunn24 »
1. Miks ma peaksin seda ise tegema???kunn24 kirjutas: 25 Juul 2025, 10:21 Mis pagana insener sa oled, kui ei saa ise oma käru hooldatud,. Lühidalt, sa ei tea ka nende soolikatest mitte muhvigi.
Lugemata postitus Postitas kunn24 »
Lugemata postitus Postitas tabarabarap »
Kas sa ostad endale alati tutika auto?EH.INS. kirjutas: 25 Juul 2025, 10:07 Iga kord kui viin auto korralisse hooldusse saan päevaks asendusautoks hübriidi
Kui küsin ICE-t saan vastuseks: pole
Tagasi viin järgmisel päeval
Kogemused ei piirdu vaid sellega
Mitte ükski asi ei pane hübriidi igatsema
Mõtleksin hübriidile või ka EV-le kui hind oleks madalam kui samaväärne ICE
Kui raha oleks üleliia siis pühapäevadeks ja lastele mängimiseks ostaksin ehk lisaks EV
Lugemata postitus Postitas Vko »
Nagu ütlesin, see on mul ilma proovimatagi selge (nagu see s___ söömise näide), et ElektriVankrid on mõttetud ja rõvedad kärud (vähemalt praegusel hetkel veel) .netmaster kirjutas: 25 Juul 2025, 09:56Jah muidugi. Tulemuseks ongi see, et sa elad silmaklapid peas ja räägid asjadest, millest sa midagi ei tea.Teadmiseks, kas mingi asi on halb või hea, ei pea seda omal nahal järgi proovima.
Ei maksa vulgaarseks minna ...
Lugemata postitus Postitas optimist88 »
Kas sa ise oled sõitnud ~200 kW, 600+ Nm IEC-ga, automaatkast + pidev mõlema silla vedu? Ahjaa, sa pole autopede ja sind numbrid ei huvita. Igatahes jõudlusega probleeme pole. Võtad jala pidurilt ja vajutad gaasile. Sõit on sujuv, jalgu kellelegi ei jää. Pigem jäävad teised sulle jalgu. Turboviivitus oli teema kunagi ammu, tänapäeval küll mitte. Ükski tossav-tahmav diisel ei ürita minuga võidu teha. Äkki sellepärast, et auto ei näe välja nagu hübriidipunn vaid nagu autonetmaster kirjutas: 24 Juul 2025, 22:36 Ma ei tea, kas on olemas ilma viivituseta turbot? Väga levinud need ilmselt pole, nagu ka vabalthingavad mootorid.
Elektrimootoriga ei pea midagi sättima. Lihtsalt kui vôimalus tekib, annad gaasi ja lähed, ning võid enamvähem kindel olla, et saad seda mida soovid. Nagu ma ütlesin, siis ilmselt on mistahes sisepõlemismootoriga teatud sõiduvõtteid kasutades võimalik sarnane tulemus saavutada, kuid enamus inimesi ei viitsi sellega tegeleda. Lisaks muidugi on suurel kiirusel möödasõidul vahe suht väike. Paigaltvõtul ja aeglastel kiirustel on elektrimootoril suuremad eelised.
Ma küsin veelkord, oled sa igpäevaselt EV või hübriidiga sõitnud?
jah, tõsi, nagu enamik inimesi, ma ei ole autopede. Mul ei ole mingit vajadust hiiglasliku 200kW’ga masinaga eputada. Jah, kui sind niiväga huvitab, siis ma olen sõitnud BMW X5’ga, Jaguar XF’ga, Audi A6’ga, jne.Kas sa ise oled sõitnud ~200 kW, 600+ Nm IEC-ga, automaatkast + pidev mõlema silla vedu?
100k ei raatsi, ~30k olen raatsinud. Esindus müüs ja garanteeris. Tarbeese ei pea uhiuus olema. Ma olen täiesti kindel, et ma eelistan oma 50 või 100k sõitnud autot IGALE 30k€-sele “täiesti normaalsele” poeautole. Minu jaoks näiteks audi A6 on keskmine pereauto, järgmine põlvkond mahub tagaistmele suht napilt. Sinu jaoks on see hiiglaslik laev, nagu ma aru saan.netmaster kirjutas: 26 Juul 2025, 15:53jah, tõsi, nagu enamik inimesi, ma ei ole autopede. Mul ei ole mingit vajadust hiiglasliku 200kW’ga masinaga eputada. Jah, kui sind niiväga huvitab, siis ma olen sõitnud BMW X5’ga, Jaguar XF’ga, Audi A6’ga … Kui sa 100K auto eest maksta raatsid, siis anna minna. Mina saan selle eest poest 3 täiesti normaalset autot osta.Kas sa ise oled sõitnud ~200 kW, 600+ Nm IEC-ga, automaatkast + pidev mõlema silla vedu?
Ostad sa kasutatud potte/panne? Külmkapi?Tarbeese ei pea uhiuus olema.
maitseasi. Kui keskmine pereauto peab tingimata olema kasutatud 200kW Audi, siis võibolla küll. Mulle jääb küll veidi segaseks miks peaks, kui peaaegu sama raha eest saab poest sarnaste gabariitide ja sõiduomadustega tutika hübriidi.Minu jaoks näiteks audi A6 on keskmine pereauto.
Palun viidetMulle jääb küll veidi segaseks miks peaks, kui peaaegu sama raha eest saab poest sarnaste gabariitide ja sõiduomadustega tutika hübriidi.
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Varuosa- ja teeninduskulud?optimist88 kirjutas: 26 Juul 2025, 17:53 @EH.INS, kas peres saab olla 2 last? Kui jah, siis miks sellisele perele ei peaks sobima keskklassi sedaanid-universaalid nagu a6, 5-seeria, e-klass, superb? 190 cm ja 185 cm mahuvad kasvõi üksteise taha ära.
kuidas, sarnane tarbeese ju? Kindlasti on maailmas eriti kalleid ja ekslusiivseid potte-panne, mis pakuvad tõelist elamust. Isegi mina olen ostnud kord 200€ panni, mille karbile oli kirjutatud, et kõlbab vargale vastu pead virutada. See selleks …Potid-pannid läheb teemast välja.
Sa panid suht mõttetu mudelite loetelu. A6 on kere suurus, sõiduomaduste kohta see ei ütle mõmmigi. Hiiglaslik 200 kW, mis soga sa ajad, palun? Mis eputamine? Mootori võimsus ei paista kusagilt välja, kuidas keskmise pereautoga sõitmine on eputamine? Mul ei ole ühelgi autol mingeid tähekombinatsioone olnud tagaluugil, mitte kunagi. Pole vaja.netmaster kirjutas: 26 Juul 2025, 15:53jah, tõsi, nagu enamik inimesi, ma ei ole autopede. Mul ei ole mingit vajadust hiiglasliku 200kW’ga masinaga eputada. Jah, kui sind niiväga huvitab, siis ma olen sõitnud BMW X5’ga, Jaguar XF’ga, Audi A6’ga, jne.Kas sa ise oled sõitnud ~200 kW, 600+ Nm IEC-ga, automaatkast + pidev mõlema silla vedu?
Teema on autodest. Ma ei osta üldse mingeid potte. Mul suva neist.netmaster kirjutas: 26 Juul 2025, 18:06kuidas, sarnane tarbeese ju? Kindlasti on maailmas eriti kalleid ja ekslusiivseid potte-pannePotid-pannid läheb teemast välja.
Mida audi pakub, ma ei tea. A6 oli suuruse näide. Jälle see “kasutatud 200 kW”. Ma ju tuletasin meelde, et 5 min peale salongist väljaveeremist on su “uus” auto samamoodi kasutatud. Kui me sinu kasutatud hübriidauto ja minu kasutatud IECauto TÄNA kôrvuti paneme … siis keda täna huvitab, mis hinnaga need kunagi osteti? Mind küll sinu auto ajalugu ei huvita. Tänane seis loeb.netmaster kirjutas: 26 Juul 2025, 18:06
See on muidugi huvitav, mida “pakub” Audi pereautona teiste enimmüüdud (Audi oli 9. kohal eelmisel aastal) markide kõrval?
Kui kasutatud 200kW Audi valitakse
200kW mistahes masin ei ole kohe kindlasti keskmine pereauto. Võibolla ma üldistan liigselt, aga ebatavaliselt suure mootoriga kasutatud autosi ostetakse üldjuhul selleks, et tahaks poosetada, kuid uue peale hammas ei hakka. Ma vabandan, kui sul on mingid muud põhjused, mida sa siin avaldada ei soovi.kuidas keskmise pereautoga sõitmine on eputamine?
hullemal juhul on ta vähekasutatud ja ma tean täpselt milleks ja kuidas teda kasutatud on. Lisaks saan ma uusimad kellad viled kaasa, mida sama hinnaklassi vanematel autodel üldiselt ei ole. Ja ma saan kindel olla, et järgmised 4-5 aastat on väga vähetõenäoline, et temaga midagi juhtub. Kui sul on õnnestunud osta paar tuhat km. sõitnud 200kW neliveoline auto 30K eest, siis palju õnne muidugi.5 min peale salongist väljaveeremist on su “uus” auto samamoodi kasutatud.
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025