Mis sa arvad, et ma arvan teiste eest. Ma lihtsalt räägin siin kaasa otsused ja oma arvamused ju teete ise. Ma olen ka seda siia varem kirjutanud, et lihtsalt kirjutan siin teemas seleks, et on näha kuidas kõik need väited, arvamused on sisuliselt mööda. EV omanikel ei ole neid probleeme mida te kardate ja kirjeldate. Ma ei väida, et te peaks kuidagi teisit EV -desse suhtuma või neid ostma.EH.INS. kirjutas: 03 Aug 2025, 17:38Kus selline arvamus tuleb, et Sina tead teiste eest mida nad arvavad ja mis on ja ei ole nende probleemideks?Laadimise aeg (ja kankoht) ei ole probleem ja sa ainult arvad, et on, aga 95% ajast sõidad vähem kui sõiduulatus ja seetõttu ei ole ka laadimine ja sõiduulatus probleem.
Kah ametnik?
Nüüd mille alusel ma seda ise arvan on ka siin varem välja toodud. Isiklik ogemus EV -ga ja nö analüüsidest kuidas ja kui palju inimesed oma autosid kasutavad, kuidas neid finantseeritkase jne. Selle põhjalt võid sa ka ise samamoodi arvata, aga hirmud ju ei lase. Andmed on sul olemas, matemaatikas parem kui mina. Väitsid olema arvuta see 95% seisvate ja liisinguga finantseeritud autode kulu kütusele, hooldele jne ja pane mingisse raami. Muuda maailm kasvõi peas ringi. Kogu Eesti sisuliselt täna muud ei räägi kui raha vähe ja maksud kõrged, aga krt laadida 15 min ei sobi, et keskmist palka oma lambikäitumiselt kokku hoida jne. St käi kodus kusel ära ei pea Kaunasesse sõitma. 0.01% võimaluse valmisolekuks lihtsalt tambite kõik mutta ja muidugi kuldselt ka kinni. Muidugi kisada on liuhtsam, karta on lihtsam eks ma teen seda ju samamoodi asjades mida ma ei oska omaks võtta. Lisaks olukorras kus 1% käitub teisiti näikse see teid kuidagi suruvat ja häirivat. Mind ei häiri.