Planeedi Maa päästmine

Siin arutletakse naljakate juhtumite üle ehitusvaldkonnas
Vasta
rs7
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 7 korda
On tänatud: 9 korda

Re: Planeedi Maa päästmine

Postitus Postitas rs7 »

EH.INS. kirjutas: 10 Nov 2025, 21:13 kunn - ma olen korduvalt ja korduvalt maininud: kohe kui lapsed täisealised tõmban uttu...
Eesti ei puutu asjasse - küsimus on EL-i diktaadis
Naiivne oleks mõelda, et kusagil on valitsus, millega kodanikud lõpuni rahul on.
Kui kusagil mujal pole seda va EL-i hirmsat diktaati, siis on midagi muud. Raudpolt.
Võõramaalasena mujal elamine säästab sind sellest tüütust igapäevapoliitika kräunumisest, sest sa ei tea (veel) hästi kes on need kohalikud ratased, kallased, michalid, ossinovskid, helmed jne. Aga nad on seal ka olemas, sa lihtsalt ei pööra neile erilist tähelepanu.
Aastaid tagasi käisin hiinas, läbi peretuttava ööbisin ühe pere kodus. Kunstnike pere ja tuttavate ringkond, pigem vabameelsem seltskond. Mõned olid sealt euroopas õppimas-elamas käinud. Õhtul juttu ajades sai selgeks, et ega päris hästi ikka kõik pole. Aga seda juttu tehti väga poolsosinal ja kuidagi ääri-veeri, mitte niimoodi laialt lämisedes nagu nt siin foorumis kirutakse.
Plaanis oli pikemalt nende külalislahkust tarvitada, aga anti paari päeva jooksul märku, et ma ikka oma turistidele reserveeritud öömajja tõmbaksin. Ja parem oleks kui käbe teeksin.
See pole mingi imedemaa. Rohejuttu seal muidugi ei puhuta, aga see on köömes kõige muu kõrval.
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 86 korda

Postitus Postitas EH.INS. »

@ new

Tean, et oled debiilik
Aga oled ka lihtsalt labane - ainult sinusugune debiilik hakkab lapsi solvama

Ja mis krdi pärast te mulle oma joru ajate
Elage EL-s ja olge rahul
A23
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 22 korda
On tänatud: 53 korda

Postitus Postitas A23 »

kunn24 kirjutas: 10 Nov 2025, 15:43 Noorem Helme karjub ERR-i kallal:"Transvestiidi- ja homopropagandast nõretav vasakäärmuslik riiklik propagandakanal." :rant:
https://arvamus.postimees.ee/8358863/ma ... is-isadele

Nii, et sul on veel arenguruumi.
Pole küll neid saateid vaadanud, aga (tasuta ulatuses) Sinu viidatud arvamust sirvides võiks isegi mõista härra solvumist. Või kuidas ise arvad?
kunn24
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 43 korda
On tänatud: 135 korda

Postitus Postitas kunn24 »

Ei huvita selle tüübi solvumise analüüs. Pistsin lihtsalt näite.

Ehinsile midagi järjekordselt meelepärast, :). Tõlge on seal küll ligadi-logadi, meenutab kohati uhuuuudist, aga siiski.
Nõukogude aeg käes? Hollandis tuleb võtta end elektrivõrgu liitumislubade järjekorda
https://majandus.postimees.ee/8359577/n ... jarjekorda

Lisaks kõigile muudele jamadele tundub ka võrkude planeerimisbürokraatia imevat täie lurinaga. Tsitaat:"Projekteerimisest tööle andmiseni kulub kümme aastat. Sellest vaid viimased kaks aastat on reaalne ehitus."
Juhe teab kõike.
new1
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 21 korda

Postitus Postitas new1 »

EH.INS. kirjutas: 11 Nov 2025, 02:46 @ new

Tean, et oled debiilik
Aga oled ka lihtsalt labane - ainult sinusugune debiilik hakkab lapsi solvama

Ja mis krdi pärast te mulle oma joru ajate
Elage EL-s ja olge rahul
Ahah, et nüüd on siis solvamine ja solvumine, kui aga ise päevast päeva igas suunas kõige ja kõigi pihta oma tatti pritsib ja valimatut saasta suust välja ajab, siis selles ei näe nagu midagi. Niisamuti on agar siin debiilikuks tembeldama, ent seda kõige suuremat debiilikut, ehk siis iseennast millegipärast tuvastada ei suuda, no ehk arened veel ja saad ühel päeval sellega ka siiski hakkama :D. Andsin mina ja on ka nii mõnigi teine sulle siin ikka üsnagi viisakalt teada andnud, et korja oma kodinad ja kutsikad kokku ning sulle sobivamaid riike pole vaja kuigi kaugelt otsida, kui sul niiiii raske ja valus siin elada nende eurodirektiivide järgi. Mine jaluta vene või valgevene saatkonda, tassi oma pesakond ka juba kaasa ja laula seal oma nutulaulu, et näed EL kiusab mind taga, ei lase maja taga autokumme rahus põletada, solki kõrvalkraavi lasta jne jne. Ega keegi sinusuguseid siin taga nutma ei jää, parem ongi, kui sellised kaoksid siit maalt nagi sitt ihust. Samal tasemel venemeelsete tiblade, petersoniaivude jms saastaga, ideaalses maailmas poleks neid siia riiki kunagi sattunudki, järgmine aste ideaalist veidi allpool oleks see, kui sellised vene, hiina jms saasta riigikorra kummardajad siit maalt lihtsalt kaoksid, teiesugustele küll ja veel ruumi kus olla, niisamuti nagu nondel venemeelsetel tibladel, suur ja lai venemaa ootab, seal saate oma sita ja pasa sees elada ja lagastada nii nagu süda lustib ja ei huvita see seal kedagi, nii nagu nad seal ka praegu juba enamjaolt elavad, aga milleks on vaja siin russide pindalaga võrreldes üsna väikesel maalapil nagu EL oma räpast propagandat ja väärakaid ideaale levitada ning ka siinne kant samasuguseks solgiauguks muuta. Niiet kokkuvõttes jutt endiselt sama, kui sul nii vastumeelne ja valus siin elada, siis ära ruiga nagu siga aia vahel siin igapäevaselt oma saasta suust välja, vaid hakka kohe astuma oma õndsa vene või hiina suunas, aga ära meid sellesse sitta kaasa tirida ürita.
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Debiil mis debiil...
Ja analoogsed siin EL-s otsustajad ongi...
Mulle võid öelda mida iganes, va ametnik ja sotsialist - lapsed jäta rahule
Ja juhin ka debiili tähelepanu (val-le ka juhitud) - enamus minu poste on tsitaadid

PS
Kellest "meist" on jutt??? Debiilik ja ametnik val? Usun, et ka debiilik on avalikust sektorist...
new1
Ehitusspets
Ehitusspets

Postitus Postitas new1 »

:D Lollakas sai vist närvivapustuse seal, et muud sõna enam kirjutada ei mõista, kui enda diagnoosi siin korrutada. Ehk ongi mingi vaimupuudega tegelane hoopis ja seetõttu ajabki päevast päeva sellist lolli ila siin ja ei suuda korrutamist ja kokutamist lõpetada, sel juhul peaks hoopistükis vastavad asutused sellistega tegelema. Keegi vahepeal kirjutas siin, et oli kusagil kinni olnud, kui ongi sedasi, siis võib privas sellest märku anda, päris psühhiaatriakliiniku arstide tööd ma ka tegema ei tahaks hakata :D .
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Tegelikult...
Tuhat vabandust - val...
See oli minust väga inetu...
Tõsiselt mõtlen!
new1
Ehitusspets
Ehitusspets

Postitus Postitas new1 »

Vaata et üle ei mõtle seal jälle, eile õhtul kui kõik hakkasid su hiina jms kiitmise saastale kaikaid kodarasse loopima, siis jäi tolleks õhtuks vait(kuigi muidu toodab keskööni oma sodi siia) ja korraks tundus, et ehk mõtleb veidi järele seal, ent täna on tagasi ja ikka sama kõver.
kunn24
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Kuulge lugupeetud. Te saate mõlemad oma jama veel muuta kuniks mode peab seda kõntsa tulema harima.
Juhe teab kõike.
new1
Ehitusspets
Ehitusspets

Postitus Postitas new1 »

Mul pole vaja midagi muuta, mina ei tegele siin mingi tibla ja kommude propagandaga, iks on omadega vales kohas, igas mõttes ja talle on öeldud korduvalt, kuidas seda parandada :D .
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

kunn - täpsusta, mida peaks muutma?
Debiilikut kuidagi teisiti nimetama?
Palun - anna väljend...
kunn24
Ehituspenskar
Ehituspenskar

https://et.wikipedia.org/wiki/Debiilik
https://et.wiktionary.org/wiki/debiilik
https://arhiiv.eki.ee/dict/qs/index.cgi?Q=debiilik&F=M
See siin on huumorinurk ja ei peaks tegelema diagnoosimisega, kui pole vastavat med haridust.
Juhe teab kõike.
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Palun täpsusta mida valesti ütlesin...
Inimene on ju vaimse alaarenguga
Ta ei suuda ju aru saada vähemastki
Isegi seda ei saa aru, et haugub vale puu all - viitan veelkord, et suurem osa poste on mingid tsitaadid / tsitaatide osad / viited vms
new1
Ehitusspets
Ehitusspets

Postitus Postitas new1 »

Oot mis tsitaadid, ise isiklikult kirjutab oma saasta arvamust siin, kus EU häving on ainult hea ja loodab ja ootab seda, et las hiina jms võtab üle, vähemalt EU kõrbeb blabla, et tema läheb nagunii kohe minema üldse ja lihtsalt hetkel veel kasvatab ja koolitab oma kutsikaid siin veel rõõmuga selle "vihatud" ühiskonna kulul, nüüd järsku ajab mingit tsitaadijuttu, et tema ainult tsiteerib ja topib oma lamemaalaste linke siia ja on üldse üks kõikse püham ja erapooletum infokanal lihtsalt :D. Kas sa oled tõesti nii tugeva arengupeetusega, et unustad alles päev-paar tagasi oma kirjutatud pasa ära ja igal hommikul ronid siia justkui null mälupildiga seniil ja hakkad jälle otsast peale? :D
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Tõsi, et EL globaalselt impotent igas vallas ja selle lagunemine on hea on minu arvamus
Täpsustame - seda, et on globaalselt impotent näeb ju iga päev
Arvamus on kujunenudki erinevate allikate lugemisel... Sealt tsitaadid
Seda, et on globaalselt impotent ei pea vist vaidlustama??? Või???
new1
Ehitusspets
Ehitusspets

Postitus Postitas new1 »

Ohhoo, osaliselt hakkab mälu taastuma nagu näha, no edusammud needki. See mis impotent see EL on või ei ole on sinu isiklik arvamus taaskord ja põhineb suuresti sinu isiklikul maailmavaatel ja eelistustel, mis on teadupärast sarnanev näiteks idanaabri juures toimuvaga, kus mingeid ettekirjutusi pole ja kus võibki südamerahuga põhimõtteliselt elada nagu 100 aastat tagasi, sitt ja sopp sinna kuhu endal mugavam ja parem tundub. Mina leian, et EL pole loomulikult täiuslik, ent lähim demokraatlikule juhtimisele, kus oleks võimalik säilitada ka võimalikult elamisväärne elukeskkond, sinu need eelistused, (hiina laadsed moodustised) , kui sul see osa ka ükskord meelde peaks tulema, on täielik saast minu silmis EL-i kõrval, olgu seal nii tugeva käega ja kindel diktaator juhtimas ning kindlaid otsuseid tegemas kui tahes. Sellest tulenevalt ei seedi ma selliseid siinsamas EL-is elavaid isikuid, olgu venemeelsed tiblad, lihtsalt kasulikud idioodid või muidu juhmardid, kes elavad siin, kiruvad siinset riiki(EL) ja korda, ülistavad mordorit, hiinat jms diktaatorlust, ent minema ka ei suvatse siit minna vaid õõnestavad oma jamaga ühiskonda ja on kõike muud kui kasulikud siin ühiskonnas.
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

kunn - mida ütled?
new1
Ehitusspets
Ehitusspets

Postitus Postitas new1 »

Mis tema siin ütlema peaks, kas tema on siin mingiks kohtunikuks määratud või? :D . Kui ma midagi valesti ütlesin su eelistuste kohta, siis mida täpsemalt? Ja kui sulle ei meeldi see, et mulle ei meeldi sinusugused tegelased, kes elavad siin nii nagu eespool kirjeldasin, kuigi tundub, et sinusuguste jaoks on kohad maailas kenasti olemas, kus saaksite siinsest teie jaoks meeletust hädaorust õndsale maale, siis no, minge, minge kurat võtaks ja rahu majas. Või kui ikka niiväga on tahtmist edasi jääda ja asju nende sinule meelepäraste riigikordade suunas pöörata, siis mine ekresse, kes su maailmapilti suht hästi peaks esindama ja mine lämise seal riigikogu ees kuitahad oma juttu ning kiida omi neid hiinalaadseid süsteeme ja eks siis valimistel näha ole, kes ja keda ning rahu majas.
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Mind tõsiselt huvitaks nüüd kellegi arvamus debiili jutu peale...

kunn, Urmas, val, Prill, RaJy, Kalvis, vuuk - keegi...
new1
Ehitusspets
Ehitusspets

Postitus Postitas new1 »

Mind jällegi huvitaks sinu arvamus, kas sa ise kohe üldse ei adu, et ainuke debiil oled siin tegelikult sina!
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Issand halasta, kui loll võib olla...
Minu arvamus ei puutu üldse asjasse
Isegi kõige suuremad pasa kokkukeerajad ja reguleerijad ja sotsialistid EL-s tunnistavad täna, et jah, sai ikka liiale mindud küll - ja püüavad sitast saia teha
Uudised igast valdkonnast ju igapäevased... https://www.err.ee/1609855329/brussel-v ... susreeglid
Targemad on sellest rääkinud aastaid...
Ainult roosade prillidega illusioonide viljelejad ajavad ikka veel lolli juttu
RaJy
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 63 korda
On tänatud: 75 korda

Postitus Postitas RaJy »

EH.INS. kirjutas: 11 Nov 2025, 22:02 Mind tõsiselt huvitaks nüüd kellegi arvamus debiili jutu peale...

kunn, Urmas, val, Prill, RaJy, Kalvis, vuuk - keegi...
Üsna auväärsesse seltskonda olen sattunud kuidagi - loodetavasti teenitult. Isiklik seisukoht oleks, et rahunege maha ja katsuge kuidagi rahumeelsemalt asjad selgeks rääkida - praegu on mõlemalt poolt süüdistused ja solvangud, uskuge see tee ei vii kuhugi. Või kui ei saa kuidagi teisiti siis võiks lihtsalt vait olla.Kuidas see vanasõna oligi "targem annab järele"
Ei ole olemas probleeme - on vaid lahendused!
kaimagk
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 112 korda
On tänatud: 44 korda

Postitus Postitas kaimagk »

…..ja lootus on lollidele, või kuda see oligi :)
( see käis siis viimase soovituse kohta)
Vasta