Dušinurga silikoon

saunad, santehnika, boilerid jne
Mummadi
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Dušinurga silikoon

Lugemata postitus Postitas Mummadi »

Mul tuleb dušinurga silikoon kogu aeg lahti. Keegi ütles, et kuna see dušinurga alune ikkagi vetrub sinna peale astudes, ei olegi midagi teha. Meil pole kedagi nii rasket, seega mida teha. Olen lasknud vana jälle ära kraapida ja uue panna, aga seni on ta ikkagi vett siis sinna vahele lasknud.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 405 korda
On tänatud: 440 korda

Re: Dušinurga silikoon

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Üldiselt peaks kõik silikoonid sobima isegi kergelt nõtkuvatesse vuukidesse, kuid ise arvan, et praeguse probleemi põhjus peitub aluspinnas ehk ideaalse nakke saamiseks ja püsimiseks peab ka aluspind olema ideaali lähedane. Kergel sorimisel leidsin Makroflexi silikoonide tooteinfo, kus on kirjeldatud aluspindade ettevalmistust ja ka silikooni venivust.
OT. Oleks pannud ka teiste suuremate silikoonide tootjate infot, aga kuna nemad tahavad oma kodukatel mingit nõusolekut ja üldiselt üritan vältida selliseid kodukaid. Mis asi on "õigustatud huvi/reklaam"? :scratch: Ei ole ühegi firma asi nuhkida, miks ma läksin tema kodulehele.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Vasta