Planeedi Maa päästmine
Siin arutletakse naljakate juhtumite üle ehitusvaldkonnas
-
trebla
- Ehituspenskar

- On tänanud: 3 korda
- On tänatud: 66 korda
Re: Planeedi Maa päästmine
Nonäed - ära tuli...
Ehk sellepärast, et pv elekter on odava(i)m... st- saab selleks?
Aga mida mina siin siis 15 + aastat olen rääkinud?
Ehk sellepärast, et pv elekter on odava(i)m... st- saab selleks?
Aga mida mina siin siis 15 + aastat olen rääkinud?
-
Urmas
- autodidakt
- On tänanud: 407 korda
- On tänatud: 444 korda
Mis tuli ära? Jõudsid ka järeldusele, et araablastel ja hiinlastel on tegelikult planeedi Maa päästmisest savi.
Unistaja metsateel!trebla kirjutas: 05 Dets 2025, 07:59 Ehk sellepärast, et pv elekter on odava(i)m... st- saab selleks?
Kahtlustan, et jäädki rääkima. Elektriarvetelt seda eriti ei paista 15 aasta perspektiivis. No kaob taastuvenergia rida ära, aga kaks uut rida tuleb asemele. Nagu mingi muinasjutu lohe, kellega on mõtetu võidelda.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 
-
EH.INS.
- Ehituspenskar

- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 94 korda
Ei vaidle...
Küsimus pole PV el hinnas vaid hoopis muus (majanduslikult) ja nii saudide kui hiinlaste puhul
Rääkimata sellest, et tegemist oleks keskonnaalase küsimusega
Aga mida ma Sulle selgitan - korduvalt tehtud - Sa ei näe kaugemale PV paneelidest ja ainus allikas on PV magasin
-
kunn24
- Ehituspenskar

- On tänanud: 45 korda
- On tänatud: 136 korda
Riikliku tegevuskava järgi võiks igaüks oma sugu määrata vastavalt tahtele
https://www.postimees.ee/8371568/riikli ... lt-tahtele
Mr X, ära ainult hakka jutustama, et see jura on ainult Euroopast. Kuid imelik on, et see "usk" on meil riigi poputada. Tsitaat loost:
https://www.postimees.ee/8371568/riikli ... lt-tahtele
Mr X, ära ainult hakka jutustama, et see jura on ainult Euroopast. Kuid imelik on, et see "usk" on meil riigi poputada. Tsitaat loost:
Veel tsitaat loost:Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium sai valmis LGBTIQ-inimeste võrdse kohtlemise arengu- ja tegevuskava 2025–2030, milles on käsitletud nii õigusruumi, haridust kui ka tervisepoliitikat.
MKMi võrdsete võimaluste nõunik Taavi Talupuu märkis, et üha enam riike ja rahvusvahelisi organisatsioone leiavad, et passis oleva sootähise aluseks on inimese sooline identiteet ehk inimese minapilt endast. «Inimese identiteeti saab määrata ainult tema ise,» rõhutas Talupuu.
«Sellest põhimõttest tulenevalt piisab sooandmete muutmiseks isiku tahte väljendusest ning arstide kaasamine on üleliigne. Sooandmete muutmise süsteem, mis põhineb enesemääratlusel, on meile lähimatest riikidest näiteks Soomes, Taanis, Norras ja Saksamaal,» lisas ta.
Töö- ja võrdsuspoliitika asekantsler Ulla Saare sõnul peavad kõik inimesed saama tunda end Eestis turvaliselt ja väärtustatuna, kuid statistika seda paraku ei kinnita.
Kolmapäeval ütles peaminister Kristen Michal (RE) tegevuskava kohta, et see on suunatud selleks, et inimesed oleksid võrdsed. «See konkreetne tegevuskava ei piira mitte kellegi südametunnistust,» lisas Michal.
Juhe teab kõike.
-
EH.INS.
- Ehituspenskar

Mul on ükskõik kes, kuidas, kus end määratleb
Määratelgu kes iganes, kelleks iganes, kasvõi iga tund erinevalt
Aga ei mingeid privileege "tavaliste" arvelt
Jaburaks lähebki asi siis kui analoogsete teemadega hakkab tegelema avalik sektor maksumaksja kulul (EL)
Ja mis argument see on, kui isegi pole ainult EL?
PS
Ka "taastuvenergeetika" kuulub sinna
Jaburaks lähebki asi siis kui analoogsete teemadega hakkab tegelema avalik sektor maksumaksja kulul (EL)
Ja mis argument see on, kui isegi pole ainult EL?
PS
Ka "taastuvenergeetika" kuulub sinna
-
kunn24
- Ehituspenskar

Sulle meenutuseks, kust sellised pullid meile imporditi. Seal tuli ka muid toredaid uske, näiteks see, kuidas lombakad imeliselt tervenevad pärast palve lugemist jne. Ma kunagi käisin huvi pärast selliseid orgiaid vaatamas. "Võimas" värk oli,Ja mis argument see on, kui isegi pole ainult EL?
Juhe teab kõike.
-
Prill
- Ehitusveteran

- On tänanud: 7 korda
- On tänatud: 86 korda
Täpsemalt mis on "tavaliste" arvelt, juba samasooliste kooselu seadustamisel oli jutuks kuidas nendele selle õiguse andmine ei võta "tavalistelt" midagi ära, ent võimaldab ka "neil" seaduse silmis saada võrdset kohtlemist.EH.INS. kirjutas: 05 Dets 2025, 14:14 Mul on ükskõik kes, kuidas, kus end määratleb
Võibolla kus kõige reljeesemalt on midagi "tavaliste" arvelt, on puudega inimeste käsitlus, kus "tavalisi" kohustatakse kulutama kaldteedele, invaliftidele, suurematele peldikutele kuhu ratastooliga mahuks jne-jne, kuni mummuliste kivideni ja piniseva foorini ülekäigurajal.
Ometi me lepime sellega, et ka neil kes on teistmoodi ja ei ole "tavalised" oleks võimalik samas ruumis ja ühiskonnas toimetada, küll "tavaliste" toel, võimalikult täisväärtuslikult.
Teisalt ma möönan, mitmed teemad suunad on võimalik absurdi ajada ja ka minul on kõhklusi&kahtlusi, et mitte iga teemaga ei peaks riik regulatiivselt tegelema. Ent teisalt me ka "oleme euroopa" ehk vähemalt retoorikas, see mis mujal on, on ka nagu meie väärtus, rääkimata EL-ist mis on olemuselt suuresti ongi regulatsioonide&bürokraatia liit, oleme ka meie EL, koos selle puuduste ja hüvedega
-
EH.INS.
- Ehituspenskar

Mis vahet sel on???kunn24 kirjutas: 05 Dets 2025, 14:56Sulle meenutuseks, kust sellised pullid meile imporditi. Seal tuli ka muid toredaid uske, näiteks see, kuidas lombakad imeliselt tervenevad pärast palve lugemist jne. Ma kunagi käisin huvi pärast selliseid orgiaid vaatamas. "Võimas" värk oli,Ja mis argument see on, kui isegi pole ainult EL?.
Tegelikult ju veel hullem - näed, et tehakse lollusi ja järjekindlalt teed ise lollusi...
Aga võrdlus on tabav so ususektid ja EL poliitika
-
EH.INS.
- Ehituspenskar

Prill - kui loll võib olla, et siia võrdlusse tuua puudega inimesed???
Tavaliste arvelt - palun - ma nt ei soovi, et mu alaealine tütar peaks ujumiskeskuses pesuruumi jagama "naisega"
Tavaliste arvelt - palun - ma nt ei soovi, et mu alaealine tütar peaks ujumiskeskuses pesuruumi jagama "naisega"
-
kunn24
- Ehituspenskar

Pigem ususektid ja USA. Need konkreetselt olid kõik sealt. Kuid ma vaatan, et sulle tekitab ikka korraliku ajulühise, kui näidatakse, kust see jura paljuski tulnud.
Juhe teab kõike.
-
Urmas
- autodidakt
Oleks huvitav näha tavaliste naisterahvaste reaktsiooni kui näiteks mõne spaa naiste riietusruumi astub keegi Conchita Wurst välimusega "naisterahvas", tõmbab kleidi üle pea, trussad maha ja marsib kellade kõlkudes duši alla. Ah, et olgem tolerantsed, ta tunneb ennast ikkagi naisterahvana.EH.INS. kirjutas: 05 Dets 2025, 15:03 Tavaliste arvelt - palun - ma nt ei soovi, et mu alaealine tütar peaks ujumiskeskuses pesuruumi jagama "naisega"
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 
-
Walter2
- Ehitusspets

- On tänanud: 7 korda
- On tänatud: 29 korda
Ärge siin üritagegi takerduda tagurlikesse soolistesse eelarvamustesse!Urmas kirjutas: 05 Dets 2025, 17:08Oleks huvitav näha tavaliste naisterahvaste reaktsiooni kui näiteks mõne spaa naiste riietusruumi astub keegi Conchita Wurst välimusega "naisterahvas", tõmbab kleidi üle pea, trussad maha ja marsib kellade kõlkudes duši alla. Ah, et olgem tolerantsed, ta tunneb ennast ikkagi naisterahvana.EH.INS. kirjutas: 05 Dets 2025, 15:03 Tavaliste arvelt - palun - ma nt ei soovi, et mu alaealine tütar peaks ujumiskeskuses pesuruumi jagama "naisega"Elu tänapäeval nagu eelmise riigikorra ajal- näed-loed ühte, aga reaalsus hoopis teine?
Kunagi kuulsin ühelt endiselt Eesti naissoost presidendilt (kelle nimi jääb siin viisakusest mainimata) et Eesti on liberaalne maa ja kõikide õigused peavad olema kaitstud. See tsitaat meenub mulle alati, kui kaks samasoolist astuvad õnnelikku abiellu, valivad kataloogist lapsi või jagavad isadepäeval oma õnne kogu Eesti rahvaga riigitelevisiooni saates.
Ilmselt järgmine kord on siis, kui kuskilt urust ronivad välja tegelased, kes arvavad, et kooselu lamba või kanaga on Eestis elu edasiviiv nähtus ning nõuavad oma kooselu seadustamist õnnepalees.
Meil on veel arenguruumi, härrased!
-
Küülaline
- Ehituspenskar

- On tänanud: 108 korda
- On tänatud: 148 korda
See on tõesti huvitav, et kui avalikku naistesauna astub (kogemata) sisse mõni mees, hakkavad kõik naised kiljuma ja teda seepide ning nuustikutega pilduma.
Aga kui meestesauna satub mõni (paljas) naine, on kõik väga rõõmsad, abivalmid ja pakuvad ennast talle selga pesema.
-
kunn24
- Ehituspenskar

Mida tähendavad need tähed LGBTQIA+? https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/12 ... a-luhendis
Kuid viitasin loo põhjusel, et selle lõpust leidsin:
Kuid viitasin loo põhjusel, et selle lõpust leidsin:
6. juunil algab LGBT+-kogukonna kultuurifestival Baltic Pride 2023, mis üle kuue aasta on taas leidnud tee Tallinnasse.
/.../
Esimene Baltic Pride’i nime kandev festival toimus 2009. aastal Riias.
Festivali rahastab USA valitsus.
Juhe teab kõike.
-
Urmas
- autodidakt
Lugesin artikli läbi ja sain aru, et selle lause autor selle lausega ajab pläma või hämab. Jääksin tema väidete osas ikka väga-väga kahtlevale seisukohale. Meenutab sügisest Haruu eneseupitust, kus Haruu väitiis, et neid on välja valitud ja kutsud NYW moenädalale esinema, kuid tegelikult neile pakuti võimalust osta pisike sessioon NYW-l.kunn24 kirjutas: 05 Dets 2025, 18:31 Kuid viitasin loo põhjusel, et selle lõpust leidsin:Festivali rahastab USA valitsus.
-
Urmas
- autodidakt
Äkki tavalised meessoost isikud on tolerantsemad?Küülaline kirjutas: 05 Dets 2025, 18:21 Aga kui meestesauna satub mõni (paljas) naine, on kõik väga rõõmsad, abivalmid ja pakuvad ennast talle selga pesema.
-
Urmas
- autodidakt
Maailma uudistest on sellised variandid juba läbi käinud ehk ei midagi uut siin ilmas. Lihtsalt kannatust ja küll see ka meite maile ametlikult jõuab. Poliitikud on altid häälte nimel ennast uurakile ajama.Walter2 kirjutas: 05 Dets 2025, 18:15 Ilmselt järgmine kord on siis, kui kuskilt urust ronivad välja tegelased, kes arvavad, et kooselu lamba või kanaga on Eestis elu edasiviiv nähtus ning nõuavad oma kooselu seadustamist õnnepalees.
Meil on veel arenguruumi, härrased!![]()
-
kunn24
- Ehituspenskar

IRW, ega see ei muuda fakti olematuks. Sinu väited on pidevalt stiilis: EU bääbub, EU mädaneb. Pane siia konteksti siis ka see, mida su iidol USA on korraldanud. Ja täna nagu tellitult lugu, pärast seda, kui on p..a kokku keeranud, sisuliselt tibladega samasse paati hüpanud, tullakse mölisema: "USA uus julgeolekustrateegia halvustab Euroopa väärtusi ja süüdistab EL-i demokraatia lämmatamises"
https://www.delfi.ee/artikkel/120421789 ... mmatamises
Edasi läheb sama p..k juba tõusvas tempos:
USA tunnustab strateegias Euroopa patriootlike parteide esiletõusu. „USA julgustab oma poliitilisi liitlasi Euroopas edendama seda vaimset taassündi, ja Euroopa patriootlike erakondade kasvav mõjuvõim annab tõepoolest põhjust suureks optimismiks. Meie eesmärk peaks olema aidata Euroopal parandada oma praegust suunda.“
Ehk kui Saksas tuleks võimule näiteks AFD, oldaks USA-s sillas.
Juhe teab kõike.
-
EH.INS.
- Ehituspenskar

EU mädanebki... Ja hääbub ka... Kuidas seda teisiti saaks nimetada???
Korduvalt mainitud - Trump ei ole iidol
Pasa on keeranud kellele? USA-le? Ei näe...
Euroopale? Kes selles süüdi on? Ehk tuleks USA asemel kedagi teist süüdistada?
Vaatame uuesti... Ei mädane? Ei hääbu?
Afd... Mille poolest halvem kui nt sotsdem-d? Või kes tahes peavoolust?
Afd tõus on ju vastus lollustele...
Milleks USA peale pahane olla, vaataks ikka enne peeglisse, ei situks nurka ja koristaks esmalt oma toast oma pasa ära???
Korduvalt mainitud - Trump ei ole iidol
Pasa on keeranud kellele? USA-le? Ei näe...
Euroopale? Kes selles süüdi on? Ehk tuleks USA asemel kedagi teist süüdistada?
Vaatame uuesti... Ei mädane? Ei hääbu?
Afd... Mille poolest halvem kui nt sotsdem-d? Või kes tahes peavoolust?
Afd tõus on ju vastus lollustele...
Milleks USA peale pahane olla, vaataks ikka enne peeglisse, ei situks nurka ja koristaks esmalt oma toast oma pasa ära???
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu