Vajaduspõhiselt õhu niisutamine, kuivatamine, akende soojendamine (ventilaatorid, kiirgurid).
Elementaarne, Watson.

Vajaduspõhiselt õhu niisutamine, kuivatamine, akende soojendamine (ventilaatorid, kiirgurid).
Meil näitab vahepeal hoopis tähti "LL" ja ka ei midagi hullu.madis64 kirjutas: 13 Jaan 2026, 18:14 "Indoor" näidu peale tõmbavad mul ninalõõrid umbe.
Selles skaalas andurite puhul on mul eesmärgiks 33...35%, vett aurustub maja peale ööpäevas ca 10 liitrit.

Sinusuguseid "enam ei tehta"Urmas kirjutas: 13 Jaan 2026, 18:17 Meil näitab vahepeal hoopis tähti "LL" ja ka ei midagi hullu.LL tähendab, et niiskust on alla 20%. Vaatasin kõiki kolme ja köögi seinal näitab üks 21%, teel magamistuppa külmiku küljes LL ja magamistoas 23%.
Millest selline pessimism?

Vaevalt su suguseltsi sooritustase 20%-list õhuniiskust tervislikuks tasemeks suudab postuleeridaUrmas kirjutas: 13 Jaan 2026, 19:42 Mu kodusel direktoril samuti ei esine hügromeetril näidu LL puhul mingeid probleeme.
...
Ei kurda ka direktori esimene laps vähese õhuniiskuse üle. Seega ei ole ma sugugi ainulaadne.![]()

Ära harjunud 25 aastaga, sest see on direktori normaaltemperatuur ja kodurahu huvides mul ei ole kobiseda midagi. Magamistoas on 2* vähem.EH.INS. kirjutas: 14 Jaan 2026, 11:03 Mind imestab Urmase pildil hoopis muu number: 24,3...
Tunned end mugavalt?
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025