Planeedi Maa päästmine

Siin arutletakse naljakate juhtumite üle ehitusvaldkonnas
kunn24
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 48 korda
On tänatud: 146 korda

Re: Planeedi Maa päästmine

Lugemata postitus Postitas kunn24 »

Su õigust kinnitavad näited (3 tõesti veenvat) oleksid väga vajalikud, vb olla pääsed siis rahuldavaga ilusate silmade eest.
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 96 korda

Lugemata postitus Postitas EH.INS. »

kunn24 kirjutas: 25 Jaan 2026, 12:12 Su õigust kinnitavad näited (3 tõesti veenvat) oleksid väga vajalikud, vb olla pääsed siis rahuldavaga ilusate silmade eest.
Sul on kõik õigused mind mõnitada
kunn24
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 48 korda
On tänatud: 146 korda

Lugemata postitus Postitas kunn24 »

Ei taha, ega meil siin mingid sado- maso mängud ole.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 408 korda
On tänatud: 448 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Sattusin lugema jälle ühte artiklit, mille sisul puudub seos reaalsusega. Vaadates, kes on artikli autor, siis ma saan temast aru ehk "noblesse oblige". Miks ma nii arvan? Lugesin ta töökoha ja ametinimetus. Kui ta niimoodi ei räägiks/kirjutaks, lastakse ta töölt lahti. :)
Gert Siniloo
välisministeeriumi ühendatuse ja kliimadiplomaatia osakonna peadirektor
Artkkel ise https://arvamus.delfi.ee/artikkel/12043 ... ti-huvides
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Prill
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 7 korda
On tänatud: 91 korda

Lugemata postitus Postitas Prill »

Urmas mille üle imestad, inimene täidab oma tööülesandeid ja kommunikeerib poliitikaid ja eesmärke avalikkusega :)
Eesti väidetakse olema demokraatiline riik, valimisaktiivsus ka suhteliselt kõrge, kõik nn peavooluparteid on olnud euroopa rohepoliitikate toetajad ja kiitnud heaks ja võtnud Eestile üle eesrindlikule riigile kohaselt pea kõik mis on olnud võimalik võtta. Kui Urmas on käinud viimase 15 aasta jooksul valimas ja on valinud mõnda peavooluparteid on neil olnud ka Urmase mandaat&volitus edendada Urmase eest rohepoliitikaid :lol:

Mina ei ole pikalt valimistel osalenud sest ma ei ole nõus loovutama oma toetust poliitikatele (minu puhul välis&kaitse&geopoliitika) mis on minu põhimõtete vastane ja Eesti iseriikluse huve kahjustav olnud.
Tänaseks kahjud realiseerumas reaalkahjudeks :(
Urmas, mis on sinu vabandus käia ontlikult valimas, valides rohediktaate ja tulla selle üle foorumisse kurtma.. :roll:
Urmas
autodidakt

Prill kirjutas: 27 Jaan 2026, 08:27 Urmas mille üle imestad, inimene täidab oma tööülesandeid ja kommunikeerib poliitikaid ja eesmärke avalikkusega :)
Minu jaoks ta on lihtsalt üks programmeeritav inimrobot, kes teeb seda, mis on talle sisse programmeeritud ja oma mõtlemine puudub. Omakasu normaalse palga näol? Aga ta võib olla ka oma unistustes reaalsusesse eksinud lambuke?
Prill kirjutas: 27 Jaan 2026, 08:27 Kui Urmas on käinud viimase 15 aasta jooksul valimas ja on valinud mõnda peavooluparteid on neil olnud ka Urmase mandaat&volitus edendada Urmase eest rohepoliitikaid :lol:
Urmas on vähemalt 25 aastat käinud kohusetundlikult valimas ja ei ole selle aja jooksul valinud mitte ühtegi peavoolu partei kandidaati isegi siis kui inimesena võib peavoolu või roheliste partei kandidaat olla minu jaoks sümpaatne.
Prill kirjutas: 27 Jaan 2026, 08:27 Urmas, mis on sinu vabandus käia ontlikult valimas, valides rohediktaate ja tulla selle üle foorumisse kurtma..
Minu valitud partei on saanud ainult ühe korra võimu juurde ja siis keeras ka üks parteide ülene sõltumatu presidentinna asja pekki.
Prill, seega etteheited valimiste tulemustest mulle on täiesti põhjendamatud!!! Avaldan sügavat nördimust su oletustele minu valimiseelistuste ja valimistel käimise osas! Ma ei ole üksi, sest kõik reaalsusest aru saavad progressiivse mõtlemisega inimesed seisavad minu selja taga! :) On ju ägedad loosungid? :scratch:
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Prill
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 7 korda
On tänatud: 91 korda

Lugemata postitus Postitas Prill »

Urmasele tänud selgitamast!

Roheelekter ei taha kuidagi kaduda..
https://www.err.ee/1609922906/kumme-eur ... tuuleparke

Lühidalt EL tahab Venemaal igasuguste energiakandjate ostmise lõpetada, see on suurendanud oste USA-st aga nüüd ei ole USA-st energiajulgeoleku sõltuvus ja demokraatia nafta&gaas ka koššer ja tegelikult ikkagi euroopa peaks alternatiivse elektritoomisse panustama, et sõltuvussuhteid vältida.
Küülaline
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 112 korda
On tänatud: 149 korda

Lugemata postitus Postitas Küülaline »

Prill kirjutas: 27 Jaan 2026, 08:27ma ei ole nõus loovutama oma toetust poliitikatele
Kas seda mõtet on võimalik ka kuidagi selgitada?
Urmas
autodidakt

Hakatakse vaikselt mõistust koju tooma. https://arvamus.postimees.ee/8404360/al ... -kliimausk
trebla
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 4 korda
On tänatud: 66 korda

Lugemata postitus Postitas trebla »

Seal artikli kommentaarides on hea link Hiina söejaamade artiklile
https://www.carbonbrief.org/guest-post- ... ight-stop/
Vasta