Aastad pole vennad Urmas! See aasta ehk põrusin, aga loeb lõppsumma perioodi ( antud juhul sinu fix paketi) lõpus. Ehk siis tibusid loetakse sügisel.
Võimalik, et jään võrreldes fix paketiga kahjumisse - ja siis? See on minu otsus ja minu kahjum. Võrreldes summadega mis kelmid välja petavad on minu elektriarve isegi 10 aasta lõikes köki-möki - vaadates tänast "Märgatud Eestis"
Kuigi jah, eelmise kuu arve oli 2x suurem tavapärasest ja seejuures oli tarbimine suurem u. 1/3, aga see ei ole mingi katastroof minu jaoks.
Veebruari tarbimine tuleb kõvasti väiksem eelmisest kuust - esiteks oli jaanuari alguses isiklikel põhjustel ebanormaalselt suurem tarbimine ja veebruari alguse tarbimine on ebanormaalselt madal isiklikel põhjustel + veebruar on oluliselt lühem kuu.
Avatud elektriturg - minu esimene leping
Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
-
Urmas
- autodidakt
- On tänanud: 410 korda
- On tänatud: 450 korda
Re: Avatud elektriturg - minu esimene leping
Tõupuhta eestlasena tahaks äkki kahjurõõmu tunda?RaJy kirjutas: 09 Veebr 2026, 23:11 Aastad pole vennad Urmas! See aasta ehk põrusin, aga loeb lõppsumma perioodi ( antud juhul sinu fix paketi) lõpus. Ehk siis tibusid loetakse sügisel.
Võimalik, et jään võrreldes fix paketiga kahjumisse - ja siis? See on minu otsus ja minu kahjum.
Olles näinud-lugenud-kuulnud seda pettuste ohvriks mittelangemise ennetavat propagandat, mida on topitud igatsugu inimkeha aukudesse, siis mul puudub empaatia ohvrite suhtes. Inimesed võtavad arvelt sularaha ja viivad selle suvalisse pangaautomaati koos pangakaardi ja PIN-koodidega, võtavad pangaautomaadist või kontorist kogu oma kümned tuhanded ja annavad suvalisele ukse taha ilmunud inimesele, müüvad maha oma korteri, annavad korteri eest saadus raha taas ukse taha ilmunud võõrale inimesele ja siis ma peaks sellistele ullikestele kaasa tundma. Kurb, aga no ei teki kaastunnet selliste ullikeste suhtes.RaJy kirjutas: 09 Veebr 2026, 23:11 Võrreldes summadega mis kelmid välja petavad on minu elektriarve isegi 10 aasta lõikes köki-möki - vaadates tänast "Märgatud Eestis"
On ka mulle helistatud ja küsitud, et kas ma tean, mis toimub mu arveldusarvel ning kui olen kohe peale sellist kõne sissejuhatust helistaja otse peršše saatnud, siis helistaja on veel solvunud ja küsib minult, et kas ma söön ka sellise suuga. Ikka söön, isuga ja mingeid kõrvalmaitseid ka ei tunne.
Jah, ka meil oli midagi sarnast, aga erinevalt halajatest me arvestasime, et jaanuar oli tõesti viimase 5 aasta võrdluses tõesti külm kuu ja liigsed eurod läksid toas oleva 24,4* nahka.RaJy kirjutas: 09 Veebr 2026, 23:11 Kuigi jah, eelmise kuu arve oli 2x suurem tavapärasest ja seejuures oli tarbimine suurem u. 1/3, aga see ei ole mingi katastroof minu jaoks.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 
-
RaJy
- Ehitusveteran

- On tänanud: 65 korda
- On tänatud: 82 korda
Re: Avatud elektriturg - minu esimene leping
Lugemata postitus Postitas RaJy »
Kuna börs on ennustamatu siis pole sel matemaatikaga suurt midagi pistmist - kõhutunne ehk aitab? Matemaatiline on üksnes see, et võid rahulikult magada kuna tead täpselt palju ühiku eest maksma pead, ainsaks muutujaks jääb tarbitud kogus.Urmas kirjutas: 09 Veebr 2026, 23:35Tõupuhta eestlasena tahaks äkki kahjurõõmu tunda?RaJy kirjutas: 09 Veebr 2026, 23:11 Aastad pole vennad Urmas! See aasta ehk põrusin, aga loeb lõppsumma perioodi ( antud juhul sinu fix paketi) lõpus. Ehk siis tibusid loetakse sügisel.
Võimalik, et jään võrreldes fix paketiga kahjumisse - ja siis? See on minu otsus ja minu kahjum.Ei, loomulikult võime põruda meie ja põruda ka börsi omad, kuid oleks järgmise aasta jaanuaris huvitav võrrelda seda summa summarumit. Siiani on mu direktoril olnud õigus, aga ma ei tea miks? Kas tal on äkki mingi eriline kõhutunne või oskab arvutada?
Olles näinud-lugenud-kuulnud seda pettuste ohvriks mittelangemise ennetavat propagandat, mida on topitud igatsugu inimkeha aukudesse, siis mul puudub empaatia ohvrite suhtes. Inimesed võtavad arvelt sularaha ja viivad selle suvalisse pangaautomaati koos pangakaardi ja PIN-koodidega, võtavad pangaautomaadist või kontorist kogu oma kümned tuhanded ja annavad suvalisele ukse taha ilmunud inimesele, müüvad maha oma korteri, annavad korteri eest saadus raha taas ukse taha ilmunud võõrale inimesele ja siis ma peaks sellistele ullikestele kaasa tundma. Kurb, aga no ei teki kaastunnet selliste ullikeste suhtes.RaJy kirjutas: 09 Veebr 2026, 23:11 Võrreldes summadega mis kelmid välja petavad on minu elektriarve isegi 10 aasta lõikes köki-möki - vaadates tänast "Märgatud Eestis"
On ka mulle helistatud ja küsitud, et kas ma tean, mis toimub mu arveldusarvel ning kui olen kohe peale sellist kõne sissejuhatust helistaja otse peršše saatnud, siis helistaja on veel solvunud ja küsib minult, et kas ma söön ka sellise suuga. Ikka söön, isuga ja mingeid kõrvalmaitseid ka ei tunne.
Jah, ka meil oli midagi sarnast, aga erinevalt halajatest me arvestasime, et jaanuar oli tõesti viimase 5 aasta võrdluses tõesti külm kuu ja liigsed eurod läksid toas oleva 24,4* nahka.RaJy kirjutas: 09 Veebr 2026, 23:11 Kuigi jah, eelmise kuu arve oli 2x suurem tavapärasest ja seejuures oli tarbimine suurem u. 1/3, aga see ei ole mingi katastroof minu jaoks.
Pettureid olen ka ise pikalt saatnud - huvitav kas suutsin seda piisavalt veenvalt teha või liiga vähe pangaarvel, aga viimati üritati "konksu"otsa tõmmata mingi 5-6 aastat tagasi. Abikaasale ikka vahetevahel kõnesid laekub, aga kuna ta võõrkeeli ei valda siis tal eriti lihtne ... saata.
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit