3-Faasiline generaator

Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
kunn24
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 50 korda
On tänatud: 151 korda

Re: 3-Faasiline generaator

Postitus Postitas kunn24 »

Päris huvitav fenomen, et 1 hõõrub mulle nina peale, et ma pole lõpetatud, teine esitab küsimusi, :).

Trollide definitsioon Delfist (vabandan, kuid teema on nagunii läbi/ läbu):
Trollid on immuunsed kriitikale ja loogilistele argumentidele, nendega ei saa mõistlikku juttu ajada, ükspuha kui loogiline su argument ka on.
Trollid ei tunne inimlikku kaastunnet, neil on sotsiopaatilised kalduvused, nad lausa naudivad, kui suudavad kellegi teise tunnetel trampida.
Trollid arvavad et nad eksisteerivad lahus sotsiaalsest korrast.
Nad ei hooli etiketist ega elementaarsest viisakusest. Nad on kõrgemal sotsiaalsest vastutusest.
Nad saavad energiat juurde, kui sa solvad neid. Nad saavad energiat juurde kui suudavad sind vihale ajada.
Nad suunavad oma rünnakuid alati konkreetsetele inimestele, argumentum ad hominem.
Nad viivad diskussiooni alati oma radadele, et raiuda oma kinnisideid.
Ja ennekõike, sul pole võimalik võita trolli diskussioonis, temale jääb alati viimane sõna.

https://forte.delfi.ee/artikkel/6981958 ... oime-tulla
Urmas
autodidakt
On tänanud: 421 korda
On tänatud: 455 korda

Re: 3-Faasiline generaator

Postitus Postitas Urmas »

kunn24 kirjutas: 06 Apr 2026, 14:43 Trollide definitsioon Delfist (vabandan, kuid teema on nagunii läbi/ läbu):
....
- Nad ei hooli etiketist ega elementaarsest viisakusest. Nad on kõrgemal sotsiaalsest vastutusest.
...

https://forte.delfi.ee/artikkel/6981958 ... oime-tulla
Nagu rusikas silmaauku üks trolli postitus.
kunn24 kirjutas: 26 Mär 2026, 18:40 Sa tahtsid, et me arvutaksime, kas näppude peal arvutame? Ma ütleks tagasihoidlikult, et pooletoobise info ülespanija on ise samasugune, aga ei tohi ju. Äkki solvud? Ja seda pole vaja.
Ja see on veel tagasihoidlikult öeldud!!! :) viewtopic.php?t=72454&start=125

Vaatasin, et olid ühest mu kommentaarist endale moto kaaperdanud(Tsiteerides klassikuid: "Oma teha ei ole mõistus ja m*nni kasv!"). Luba küsisid? Olgu, las ta olla, luba antud, aga ei saanud hästi pihta, et kas see moto on sul enesekriitikana mõeldud? :scratch: :)
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Vasta