Akumurutraktoritest

ehitustööriistadega seonduv. Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
RaJy
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 67 korda
On tänatud: 84 korda

Re: Akumurutraktoritest

Postitus Postitas RaJy »

Ei ole ju sitt asi tehtud! Lihtsalt arenguruumi veel on! Ma põhimõtteliselt ei anna kunagi hinnangut maximumis . olgu siis süsteem 5, 10 või 12 palli süsteemis - alati on võimalik paremini teha!
See oli siis vastuseks kaimagk postitusele mõeldud.
tabarabarap
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 66 korda

Re: Akumurutraktoritest

Postitus Postitas tabarabarap »

ping kirjutas: 19 Apr 2026, 17:19
Näiteks talvel reklaamiti agressiivselt aku lumeluudasid....
:hello:
Tead mul on just see pask lumeluud kodus, ostsin esimesel päeval espakist kui lumi see talv tuli. Mul on ca 160m2 sillutatud ala ja see aasta oli ka suht palju lund mida see junn lasi lihtsalt naabri aeda. Lasi pehmet, lasi vedelat. Seisis õues, akud külmas. Maksis eimidagi ja ostsin testiks. Kaks akut lasid seda pinda 2x. Labidaga ei pidanud lükkama. Kas suure freesiga saaks paremini, jah, kas maksab, võtab rohkem ruumi, hooldust vms ka õige.

Samad akud lähevad mingile pasale mootorsaele, oksakääridele ja absull see bränd ja müügijutt ei koti, sest saag tõmbas ära kõik oksad 3000m2 õunaaiast ja teise laadimisega lasi need juppideks, maksis 125€, ketid pasad amazonist 15€ 3tk. Odav, kui ei tööta läheb taaskasutusse. Oksakääre saab kasutada ka mu 80 aastane ema kes tavalisi enam ei jõua ja tal jagus jaksu abikski olla. Selge see, et profitööks mõeldamatud valikud. Sama ka ka kunagi ostetud greenworksi muruniitja: odavaim, ajutine, aga ikka peksab.

Kui midagi on sellel lumefreesil valesti, siis raskuskese, valige see millel aku või mootor käib varrel ülesse, on kergem . Nüüd minu tagasiside tuleb kasutuskogemusest, sama ka EV puhul. Mul vbl tõesti ei ole aega kritiseerida reklaame, need ongi alla lati, alati.

St ka need murutraktorid teevad mingil pinnal oma töö ära. Vbl tehniliste inimestena lähete liialt detaili, ootused on liiga üleval. Ja ma olen nõus ostke endale sobiv asi, lihtsalt kokk tunneb ka sita ära ja ei pea olema järgmine vastus, et selleks ei pea kokk olema, et paska ära tunda.
Vasta