Ikka käin brüsseli ja oma kroonu seatud nööri möödaEH.INS. kirjutas: 02 Sept 2026, 11:10Aga küsiks siis avalikkuse käest?..midagi võiks muuta oma senises majandamises...
Oled nõus "kliima" pärast "kokku hoidma"?
Valguse lülitan sisse neis ruumides kus viibin, kuigi vanasti sedasi ei sitsitud. Isegi börsihinda olen boileriga üritanud jälgida, kuigi mõnes kohas keskkonna kokkuhoid on ka rahaline kokkuhoid, mille meie targad riigipead on nii seadnud - ei tohi elekter odav olla, Sosnovõi Bori soodne tuumaelekter on agressorelekter aga meite regiooni elektridefitsiit ja sellest põhjustatud kallis hind on demokraatia ja vabaduse elekter - mida maksan rõõmuga
Elektrisõiduk saabub ka siis olen veel rohkem rohekoššer
Suures pildis on inimeelu mida me igaüks planeeti tema mitmekesisus ekspluateerime ainult hetk ja tore oleks kui ka tulevased põlved saaks meie koduplaneeti kogeda suurimas mitmekesisuses aga mitte ei peaks lugema raamatutest kuidas kunagi oli aga tuli suur väljasuremine, sest s.ttasime fossiile põletada kus üleujutused ja muud stiihiad muutsid ka inimese elu kardinaalselt, tuli uusi elupaiku otsida, selleks suuri sõdu maha pidada jm
Oleks ju loogiline kui erinevalt loomariigist me suudame oma elukorraldust mõõta, hinnata, prognoosida ja kui miskid arengud on kahjulikud nii meile, kogu elusloodusele ja planeedile - võibolla peaks midagi muutma, sättima end vähemkahjulikule kursile isegi siis kui on ebamugavam ja kulukam.
Metsa prügi sokutamine on mugav-odav, olen kannatanud ära ja utiliseerinud, sest nii reostab vähem. Niisamuti kui linnades oma roed ei heida tänavale nagu keskajal, vaid kannatame kollektori-puhastusjaama diktaati ja maksame selle lõbu kinni.