Planeedi Maa päästmine

Siin arutletakse naljakate juhtumite üle ehitusvaldkonnas
Vasta
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 106 korda

Re: Planeedi Maa päästmine

Postitus Postitas EH.INS. »

Kui viitad "demokraatiale" siis proovi veel...
val
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 25 korda
On tänatud: 24 korda

Postitus Postitas val »

Ootame suure huviga, mida siis välja mõtled.
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Midagi ei mõtle, miks peaks?
val
Ehitusveteran
Ehitusveteran

Postitus Postitas val »

Sest muidu mõtleme, et oled veremaa kasulik idiooot või koguni nende palgaline infosõdur, mida sa oma jutu järgi ei ole, aga paraku on seda raske uskuda, kui sa ei oska oma arvamusi sisuliselt põhjendada nagu hetkel. Asi pole ühekordne - see on sul korduv muster.
A23
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänatud: 61 korda

Postitus Postitas A23 »

@Val, kas Sa muidu aga nõustud, et mõni asi on päris pe#*es ikka küll?
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Olgu nii...
EL oma kahepalgelisuses ja simjakirjalikkuses on suurim idioot...
Esiteks on üks suurimatest importijatest Venemaalt...
Suurim on Hiina...
Ja EL on üks suurimatest importijatest Hiinast
EL toidab Venemaa sõjamajandust kahe käega ja kuhjaga
Seega pane mulk kinni...
val
Ehitusveteran
Ehitusveteran

Postitus Postitas val »

A23, nõustun aga ma ei nõustu, et lahendus on totalitaarne terroririik, kus on vaid üks ja õige tõde ja mida mõni siin vihjamisi pidevalt upitab.
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

EL just seda ongi mida mainid (val)...
Lisaks veel loll ja silmakirjalik kah
Urmas
autodidakt
On tänanud: 429 korda
On tänatud: 471 korda

Postitus Postitas Urmas »

India, kus elab ligi 18% planeedi Maa rahvastikust, saatis põhimõtteliselt pikalt planeedi Maa päästmise kliimasoojenemisest. Kumb riigi tegevus omab suuremat mõju planeedi Maa päästmisel kliimasoojenemisest- kas Eesti, kus elab 1,3 miljonit inimest ja punnitab 0-heitme suunas või India, kus elab 1,4 miljardit inimest ja saadab pikalt planeedi Maa päästmise kliimasoojenemisest?
Tänaseks on India taas laiendamas oma kivisöe tootmist, olles muuhulgas sõlminud nii Ühendriikide kui Pärsia lahe riikidega täiendavaid nafta- ja gaasitarne lepingud ning keeldunud siduvatest eesmärkidest heitmete vähendamiseks, mis piiraks riigi tööstuslikku arengut.
Tsitaadi allikas https://makroskoop.ee/indial-sai-kullal ... rgimisest/
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Kogu see "kliimapoliika" on jaburus...
Kõik kes väidavad midagi muud - PALUN ESITAGE NUMBRID
juhtmepunt
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 33 korda
On tänatud: 23 korda

Postitus Postitas juhtmepunt »

Urmas kirjutas: 10 Sept 2026, 12:49 India, kus elab ligi 18% planeedi Maa rahvastikust, saatis põhimõtteliselt pikalt planeedi Maa päästmise kliimasoojenemisest. Kumb riigi tegevus omab suuremat mõju planeedi Maa päästmisel kliimasoojenemisest- kas Eesti, kus elab 1,3 miljonit inimest ja punnitab 0-heitme suunas või India, kus elab 1,4 miljardit inimest ja saadab pikalt planeedi Maa päästmise kliimasoojenemisest?
Tänaseks on India taas laiendamas oma kivisöe tootmist, olles muuhulgas sõlminud nii Ühendriikide kui Pärsia lahe riikidega täiendavaid nafta- ja gaasitarne lepingud ning keeldunud siduvatest eesmärkidest heitmete vähendamiseks, mis piiraks riigi tööstuslikku arengut.
Tsitaadi allikas https://makroskoop.ee/indial-sai-kullal ... rgimisest/
Huvitav, et India sellest taastuvelektrist ärapööramisest ise midagi ei tea (loe värsket lingitud artiklit). Makroskoobi jutumullitajast "allikas" on India nööbile oma äranägemist järgi pintsaku külge õmmeldnud ja nüüd levitatakse seda saadust nagu India ülikonda.
Tegelik olukord nt PV elektriga on Indias vastupidine: https://www.thehindu.com/news/cities/mu ... 397667.ece
Aga no pull on vaadata narratiivi muutumist Eesti sotsiaalmeedias ja selle kõlakodades. Hiina kahanev kivisöeelekter ei olegi "oma peaga mõtlejate" seas enam nii popp jutustamisaines. Hiina ei sobi enam siinsetele fossiilenergeetikutele "eeskujuks" oma üüratute taastuvelektriarengutega. Nüüd on popp jutustada ümber vesteid Indiast. Maranik & Co tõi India ünsa hiljuti siisnele mullipuhumise turule, omapeaga mõtlejad kajavad nüüd järgi.
Urmas, mitu fakti sa tollest Makroskoobi jutukesest leidsid? Aga mitu enda soovmõtlemist mõnusalt paitavat jutupunkti sa Makroskoobi jutukesest leidsid?
Tsiteerides klassikuid: "Kui on nurinaid, argumenteeri selgelt".
Enne kui sihitult täristama hakkad, hinga sügavalt sisse ja loe vahelduseks!
Urmas
autodidakt

juhtmepunt kirjutas: 10 Sept 2026, 16:30 Urmas, mitu fakti sa tollest Makroskoobi jutukesest leidsid?
Olgu, ühele viitele "Allikas" klikates sain teada, et kellegi arvates on see parempoolne liikumine. Ei tea isegi seisukohta võtta, kas parempoolne tähendab nüüd pähhi või on nende jutt on lihtsalt vastuargumentide esitamine? :scratch:
juhtmepunt kirjutas: 10 Sept 2026, 16:30 Aga mitu enda soovmõtlemist mõnusalt paitavat jutupunkti sa Makroskoobi jutukesest leidsid?
Sul on mingi väärarusaamine minu osadest kommentaaridest. Kas ma pean alati kaasa noogutama hetkel valitsevate meinstriimi poliitikale ja oma mõtlemist/arvamist laias/laiemas laastus ei tohigi omada? Juhtmepunt, ära piira EV Põhiseadusega lubatud mu arvamusvabadust sõltumata mu soost, rahvusest, nahavärvist ja seksuaalsetest eelistustest! Kohtusse kaeban! :)
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
juhtmepunt
Ehitusspets
Ehitusspets

Urmas kirjutas: 10 Sept 2026, 17:18
juhtmepunt kirjutas: 10 Sept 2026, 16:30 Urmas, mitu fakti sa tollest Makroskoobi jutukesest leidsid?
Olgu, ühele viitele "Allikas" klikates sain teada, et kellegi arvates on see parempoolne liikumine. Ei tea isegi seisukohta võtta, kas parempoolne tähendab nüüd pähhi või on nende jutt on lihtsalt vastuargumentide esitamine? :scratch:
juhtmepunt kirjutas: 10 Sept 2026, 16:30 Aga mitu enda soovmõtlemist mõnusalt paitavat jutupunkti sa Makroskoobi jutukesest leidsid?
Sul on mingi väärarusaamine minu osadest kommentaaridest. Kas ma pean alati kaasa noogutama hetkel valitsevate meinstriimi poliitikale ja oma mõtlemist/arvamist laias/laiemas laastus ei tohigi omada? Juhtmepunt, ära piira EV Põhiseadusega lubatud mu arvamusvabadust sõltumata mu soost, rahvusest, nahavärvist ja seksuaalsetest eelistustest! Kohtusse kaeban! :)
Peaksid kuidagi märgistama (parem kui ise märkaksid), mis on jutukesi ning "arvamusi" maalt ja merelt ja mis on tegelikkus. Antud hetkel on Sinu arvamus (mis omakorda oli Makroskoobi jutumull, mis omakorda oli Makroskoobi "allika" ehitatud õlgmehike) tegelikkusega tugevas vastuolus. Nii need külajutud levivad, soovmõtlemise taganttuules. Mingi meinstriimi poliitika ei puutu faktidesse kuidagimoodi.
Urmas
autodidakt

juhtmepunt kirjutas: 10 Sept 2026, 17:30 Mingi meinstriimi poliitika ei puutu faktidesse kuidagimoodi.
Vaat siinkohal jääksin eriarvamusele. Kiika mu viimast viidet PV paneelide teemas. Või on ÕL ajakirjanikud samuti kallutatud? Selles artiklis käsitletu vist ei kuulu päris "kollase ajakirjanduse" ja hapukurgi hooaja valdkonda.
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

@ juhtmepunt
Pakun tööalast suhet avalikus sektoris...
Eksin?
juhtmepunt
Ehitusspets
Ehitusspets

EH.INS. kirjutas: 10 Sept 2026, 19:34 @ juhtmepunt
Eksin?
1/3 avalik sektor, 2/3 erasektor. Mis nüüd küll saab!? :blink:
PS. Punaseid botikuid mul ei ole :cry:
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

juhtmepunt kirjutas: 10 Sept 2026, 19:53
Eksin?
Midagi ei saa...
Minu jaoks selgitab...
Erasektor pakun (99%) palgatööline...
juhtmepunt
Ehitusspets
Ehitusspets

EH.INS. kirjutas: 10 Sept 2026, 19:55
juhtmepunt kirjutas: 10 Sept 2026, 19:53
Eksin?
Midagi ei saa...
Minu jaoks selgitab...
Erasektor pakun (99%) palgatööline...
Eksid, nagu ikka.
Omaarust ei ole ma ennast üles andnud "kellel on pikem" võistlusele. Aga olgu, jäägu sulle sinu arvamus (khm, khm), et sul on pikem... See selgitab mulle nii mõndagi...
Kolm punkti, rõhutatult, Sinu enda kirjaviis :P
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Väidad, et eraettevõtte omanikeringis?
No tee või tina - ei usu
Isegi kui siin kirjutad, et nii on - ikka ei usu
Või oled masohist
Vabanust väga - aga raha ma lugeda oskan
Ja oled tõestanud, et suurusjärkude võrra paremini kui Sina
juhtmepunt
Ehitusspets
Ehitusspets

EH.INS. kirjutas: 10 Sept 2026, 20:09 Ja oled tõestanud, et suurusjärkude võrra paremini kui Sina
Ma juba ütlesin, et Sul on pikem kui mul...
val
Ehitusveteran
Ehitusveteran

Postitus Postitas val »

Urmas kirjutas: 10 Sept 2026, 12:49 India, kus elab ligi 18% planeedi Maa rahvastikust, saatis põhimõtteliselt pikalt planeedi Maa päästmise kliimasoojenemisest. ... allikas https://makroskoop.ee/indial-sai-kullal ... rgimisest/
Juhtmepunt jõudis ette - kontrolli allikaid, sest muidu satud kremli varade nimekiras olevate tegelaste, poliit-botide vms kahtlaste konksu otsa, kelle jutus võib olla terake tõtt, aga üldiselt on nende ainus soov sind ära kasutada oma kurjade kavatsuste eesmärgil ...pea meeles, et sellistel idiootidel on alati suurem, kui sinul 😉
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Kontrolli allikaid...
EL on silmakirjalikkuse musternäide
EH.INS.
Ehituspenskar
Ehituspenskar

juhtmepunt kirjutas: 10 Sept 2026, 20:25
EH.INS. kirjutas: 10 Sept 2026, 20:09 Ja oled tõestanud, et suurusjärkude võrra paremini kui Sina
Ma juba ütlesin, et Sul on pikem kui mul...
Tõenäoliselt ongi!
Urmas
autodidakt

val kirjutas: 10 Sept 2026, 20:32 Juhtmepunt jõudis ette - kontrolli allikaid, sest muidu satud kremli varade nimekiras olevate tegelaste, poliit-botide vms kahtlaste konksu otsa, kelle jutus võib olla terake tõtt, aga üldiselt on nende ainus soov sind ära kasutada oma kurjade kavatsuste eesmärgil ...pea meeles, et sellistel idiootidel on alati suurem, kui sinul 😉
Val, ma olen absoluutsel igal mis iganes riigiorganite valimistel hullema valiku ees kui kits, kellel on valik kõigest kahe heinakuhja vahel. :) Mitte, et pooldaks absoluutselt kõiges EKRE programmi, aga olen andnud nn protestihääle EKRE poolt. Tulemus- 0. No ei saa aru sellest valimiste mõttest kui ükskõik kelle poolt hääletad, siis lõppkokkuvõttes tegelikult midagi eriti ei muutu. Ah, tegelikult muutuvad küll, aga kõike tuleb võtta vastupidiselt valimistel lubatule. Viimased valimislubadused ise Kaja huulte liigutuste kordusi vaadates veerisin lõpuks välja(düsleksik olen), et maksud ei tõuse. :)
val
Ehitusveteran
Ehitusveteran

Postitus Postitas val »

Urmas kirjutas: 10 Sept 2026, 21:20 Val, ma olen absoluutsel igal mis iganes riigiorganite valimistel hullema valiku ees kui kits, kellel on valik kõigest kahe heinakuhja vahel. :) ... Ah, tegelikult muutuvad küll, aga kõike tuleb võtta vastupidiselt valimistel lubatule. ...
Muutuse taju oleneb suuresti võrdluspildist. Pane nt viimased 30.a võrdlusesse ja muutused on väga suured. Samas pakun, et keskmine inimene ei taha mingit suurt muutust ja pigem tahab rahu, stabiilsust, etteaimatavust jms. Demokraatias on poliitika meie ühine peegel - sellised me olemegi.
Vasta