Palkmaja sinetab

Palkmajade teema
Imbi
külaline

Palkmaja sinetab

Lugemata postitus Postitas Imbi »

lugu siis selline,et novembris püstitati mulle palksaun ja kuna ilmad olid juba vesised ei jõudnud puitu millegiga üle teha, kuid nüüd mõned palgid "sinetavad" justkui oleks hallituse täpid sees (nagusinihallitus juust).mis ma nüüd pean tegema??
Külaline
külaline

Re: Palkmaja sinetab

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Mine mõnda korralikumasse värvipoodi ja küsi sine vastu kaitsevahendit
PALGIPOISS
külaline

Lugemata postitus Postitas PALGIPOISS »

kasuta kloori see aitab sene vastu
Reevo
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Reevo »

Ära ainult sinet edasi vohada lase väikesest jamast saad lahti aga kui juba pisut rohkem,pead juba värvima hakkama.
Muidugi ehitaja novembris ei tohiks palkke objektile ilma töötlemata vedada!!
http://www.eestipuitmaja.ee
www.polüuretaanvaht.ee
PUR vahuga soojustamine ja termograafia teenused.
SITIKAS
külaline

Lugemata postitus Postitas SITIKAS »

VÖTA MAJATOHTRIST SINESTO-B-D JA KÄI ULE.
Oke
külaline

Lugemata postitus Postitas Oke »

Sinavus- ja hallitusseene peatab kemikaal SINESTO B. Seda saab osta firmast Oke F. Kontakttelefon on 5025503. Samas on saadaval ka puhastava toimega naatriumhüpoklorit.

Vaata
www.oke.ee
majaomanik
külaline

Lugemata postitus Postitas majaomanik »

Tere,
Kõige lihtsa mine poodi osta kloori sisaldusega puhastus vahend näit ICE tõmba sinised kohad üle olen ise teinud tapab seene ära. Kata aknad kilega kinni ja hakka vaikselt kuivatama temperatuuri ei tohi kiiresti ülese ajad muid on varsti lõhed sees.Normaalne on 1kraad päevas. Muidugi praegu on ilmad juba kuivemad ,et hakkab ise ka kuivama. Kui palk on kuivem ja sinasus on ära kuivand, siis lihvi need kohad üle mis said klooriga tehtud ja tõmba sinesto peale. Tulem peaks päris hea saama. Muidugi ehitajatele ütle ka, siis oskavad ehk järmine kord klientidele nõu anda mitte ei poe peitu.
Vasta