ise veetud kaablite "seaduslikuks" tegemine

Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
J
külaline

ise veetud kaablite "seaduslikuks" tegemine

Lugemata postitus Postitas J »

Siin targemaid inimesi koos, kes teemaga ilmselt rohkem kursis.
Ostsin uusehitise, millel oli olemas elektriprojekt. Vedasin ise kaablid projekti järgi ära ja nüüd oleks küsimus, et mismoodi ma nüüd edasi peaks toimima, et seda kaabeldust "seaduslikuks" muuta.

Nagu ma olen aru saanud, siis peaksin ma leidma mingi pädeva firma, (kes vaatab tehtud kaabelduse üle) teeb vajalikud mõõtmised ja väljastab paigaldise nõudekohasuse tunnistuse.
On see õige või tuleb millegagi veel arvestada?
Kalvis
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 317 korda

Re: ise veetud kaablite "seaduslikuks" tegemine

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

JAH, sellest piisab.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

ei piisa!! keegi registreeringuga ettevõte peab selle töö ka enda omaks tunnistama ja kinnitama üsna mitme paberi peal et tema tegi selle, et ta tegi selle "hoole jaarmastusega", kvaliteetselt, 100% vastavalt projektile ja kõigile seadustele vastavalt.
Kalvis
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 317 korda

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

See mees ongi tehniline inspektor (mees, kes väljastab paigaldise nõuetekohasuse tunnistuse), kui sa algse küsija küsimust lugesid.
J
külaline

Lugemata postitus Postitas J »

Oskab ehk keegi mõnda sellist firmat või inimest Tallinna/Harjumaa kandis nimetada, kes paigaldise nõuetekohasuse tunnistuse väljastamisega ka hakkama saaks?
Võtsin 1182'st paar esimest elektri paigaldamisega tegelevat firmat ja tundub, et neil kas ei ole sellist inimest või nad ei viitsi/taha sellega tegeleda. Polnud nad ka just eriti jutukad. Üritasin ka google abiga sobivaid inimesi/ettevõtteid otsida kuid ka üpris edutult. :(
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Teimilabor.
ehitusemees
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas ehitusemees »

Oi Sa oled päris heasse mülkasse sattunud. Mul oli sama plaan aga tegin väheke eeluurimist ja sain aru, et sellist allkirja ei võta keegi enda peale. Kui Sul siiski õnnestus leida keegi, oleks väga huvitatud sellest firmast.
elektrik...
külaline

Lugemata postitus Postitas elektrik... »

Ikka võetakse töö enda peale, küsimus on ainult et millise raha eest.
kaim
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 1 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kaim »

Oleme siin ümbruskonnas paar värsket majaomanikku välja aidanud, kuigi suht tänamatu töö- seina sisse enam ei näe kuidas on kaabeldus tehtud. Aga kui natukene kaevandada ning ka tegelik kaabeldaja teab/mäletab mida ta tegi, on võimalik elektripaigaldis "legaliseerida", s.t. vormistada teostusjoonised ning teha mõõtmised ja kontroll.
Kui on asja vastu huvi, ootan täpsemat infot info@klelekter.ee , püüame lahenduse leida. :wave:
sinu sõber
külaline

Lugemata postitus Postitas sinu sõber »

Tere, Kaimu!
Sinul puudub õigus projekteerida, aga MTR-is kirjas, et teostad projekteerimistöid. Kas see on kogemata jäi parandamata või...

Lugupidamisega

Sinu Sõber
kaim
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 1 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kaim »

sinu sõber kirjutas:Tere, Kaimu!
Sinul puudub õigus projekteerida, aga MTR-is kirjas, et teostad projekteerimistöid. Kas see on kogemata jäi parandamata või...

Lugupidamisega

Sinu Sõber
Sõbralik info on alati teretulnud. Ausalt öeldes ei ole ise MTR-i aegade hämarusest alates vaadanud, aga teen seda. :hello:
Kuigi, jah, siin foorumis oli juttu teostusjoonistest, nii et eelmise postituse pakkumine jääb kehtima.
Ära, sõber, võta isiklikult, aga üsna huvitav, et pea iga minu postituse juures leiab keegi hea "tark mees taskust" mõne probleemi, millele avalikult tähelepanu juhtida. Olen muidugi meelitatud, sest selline reklaam on ka reklaam, kuigi selliste vihjete jaoks on siin korduvalt ka minu meiliaadress läbi jooksnud. Või on - hoidku jumal- tõesti tegu kadedusega, et vaatamata äärmiselt nutusele ajale ja olukorrale ei peksa ma pead vastu seina ja karju appi :banghead: , vaid püüan ellu jääda ja edasi minna :wave:
Vasta