Kivivilla paigaldus
-
- külaline
Kivivilla paigaldus
Lugemata postitus Postitas Modko »
huvitaks palju on norm maksta kivivilla paigaldamise m2 eest? Vaja paigaldada 1 kordse maja pööningule 2 kihti kivi villa. Pindaala on 750 m2. Juurdepääs hea.
-
- külaline
Re: Kivivilla paigaldus
Lugemata postitus Postitas harry1 »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Modko »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
-
- külaline
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 2 korda
- On tänatud: 2 korda
Lugemata postitus Postitas usr1 »
Kõige lihtsam oleks kliendiga kokkuleppe hind.
Tel:56716814
Lugemata postitus Postitas Isetean »
Kaldun arvama, et tööpakkumisest on siin asi küll väga kaugel. Pigem hinnapäring mingi tegelase poolt, kellel on selle töö tegemiseks reaalne võimalus kuid ei tea mis töörahax võix küsida.usr1 kirjutas:Kas seda võib lugeda hinnapäringuks , või tööpakkumiseks?
Kõige lihtsam oleks kliendiga kokkuleppe hind.
Tel:56716814

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas and »
Sa lausa iga töö peale mihkel?,kohe kõiki töid teostad ja igale poole jõuad???
vaata inimene,nii palju,kui mina olen nii nimetatud universaalsete ehitajatega kokku puutunud,siis tuginedes omadele kogemustele,hoian sellistest eemale. Möla palju,tolku vähe.Peale paari päevast katsetööd olen sellised tegelased objektilt minema peksnud,nii et sabasuled sahisevad!!!
-
- Ehitusspets
Kahjuks pean sind kurvastama.
Usr1 ei ole üksiküritaja. Torumehe, ehitajad ning lihtsamate tööde jaoks on eri mehed.
Usr1 ei ole üksik ehitaja , kes kõike teeb. Tegemist siiski ettevõttega.
Ka ettevõtte nimest peaksite ühteist välja lugema
Vesi24 ehitus OÜ
Kahjuks ei jõua ja kõike teha, sest inimesel kaks kätt ja kaks jalga ning ööpäevas vaid 24 tundi.
Konkurentidest antireklaami tegijatest oma arvamus.
Lugupidamisega
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas andiga nõus »
+1and kirjutas:To usr1!!!
Sa lausa iga töö peale mihkel?,kohe kõiki töid teostad ja igale poole jõuad???
vaata inimene,nii palju,kui mina olen nii nimetatud universaalsete ehitajatega kokku puutunud,siis tuginedes omadele kogemustele,hoian sellistest eemale. Möla palju,tolku vähe.Peale paari päevast katsetööd olen sellised tegelased objektilt minema peksnud,nii et sabasuled sahisevad!!!

-
- Ehitusspets
Mul tõesti kahju .
Pole passlik inimese algatatud teemat rikkuda.
Mul antireklaami tegijatest oma arvamus.
Kas tõesti hirm nii suur , et mõni töö jääb tulematta.
Lugupidamisega
-
- külaline
Firma kohe või????huvitav MTR küll ei näita,et Te mingit ehitusteenust võiksite osutada?
Samas maksuamet ei tea ka Teist suurt midagi(vähemasti tänase seisuga)???Huvitav,palju sellisel firmal ka töölisi hingekirjas on???
Vaata,ehitusteenuseid võib ikkagi osutada selline firma,kes omab selleks ka õigust s.t on olemas litsentsid,tegevusload jne.
selline firma,kes seda ei oma,võib näiteks müüa turul kartulaid,või surnuaia ääres kuuseoksi.
edu!!!
-
- külaline
and kirjutas:to usr1
Firma kohe või????huvitav MTR küll ei näita,et Te mingit ehitusteenust võiksite osutada?
Samas maksuamet ei tea ka Teist suurt midagi(vähemasti tänase seisuga)???Huvitav,palju sellisel firmal ka töölisi hingekirjas on???
Vaata,ehitusteenuseid võib ikkagi osutada selline firma,kes omab selleks ka õigust s.t on olemas litsentsid,tegevusload jne.
selline firma,kes seda ei oma,võib näiteks müüa turul kartulaid,või surnuaia ääres kuuseoksi.
edu!!!
Sind on ikka keegi vist kõvasti p....st hammustanud. Lihtsalt lambist hakkasid Usr1 naeruvääristama, tema töid ja tegemisi alahindama. Firma täitsa registris olemas. Küll mitte MTR-i registris ja nad pole veel käibemaksukohustlane aga siiski veepeal (Ei ole võlglased). Mis alamees sa ise oled? Kui omad ettevõted siis avalikusta ka firma nimi. Saaksime sinust kah konkreetsema ülevaate . Kui oled liht-(liini)tööline siis ära haugu siin. Ma ei saa aru mida sa nende väljaütlemistega siin näidata tahtsid ?

-
- külaline

Raporteeri postitusestVasta tsitaadigaRe: Villa + kipsi paigaldus
Postitas harry1 » 27 Mär 2009, 22:12
sa caspar5 jõuad ka igale poole eesti otsa ,kui oled rakverest,kas elad telgis?
-
- külaline
Sa eksid,and ja harry1,ei ole üks ja sama isik.

-
- külaline
Teadmiseks,et pole mind keegi kuskilt hammustanud,ega hammusta ka!!!
Mis puutub minu vihjeid usr1 kapsaaeda,siis pole vaja ennast lihtsalt igalpool reklaamida ehitustööde teostajana,kui selleks õigust pole.
juhindun alljärgnevale;
§ 41. Ettevõtja tegutsemine ehitusalal
(1) Isikul on lubatud ehitada, projekteerida, teha ehitusuuringuid, omanikujärelevalvet, ehitusprojektide ja ehitiste ekspertiise ning tegeleda ehitusjuhtimisega, kui ta on ettevõtja äriseadustiku tähenduses ning tal on:
1) majandustegevuse registri (edaspidi register) registreering ja
2) vastavasisuline õigussuhe käesoleva seaduse §-s 47 nimetatud pädeva isikuga (edaspidi vastutav spetsialist) või peab füüsilisest isikust ettevõtja ise olema pädev tegutsema vastutava spetsialistina.
(2) Kui ehitusettevõtja teeb ehitustöid ainult sellel kutsealal, kus tema töötajale või füüsilisest isikust ettevõtja korral ehitusettevõtjale on omistatud kutsekvalifikatsioon kutseseaduse (RT I 2001, 3, 7) tähenduses, mille puhul isik ei korralda ressursside jagamist ega teiste tööd ning ei vastuta selle eest, ei pea ehitusettevõtja järgima käesoleva paragrahvi lõike 1 punktis 2 sätestatut.
[RT I 2006, 43, 326 – jõust. 22.10.2006]
Lihtsalt huvi pärast sai antud tegelast uuritud ja MTR-is mitte üks rida antud firma pädevuse kohta????
kas pole huvitav???
Samas figureerib tegelane antud foorumis praktiliselt igal pool pakkudes oma ehitusteenust.
Kas pole müstiline????
Samas,kui tugineda Pärnu Maakohtu Registriosakonna infole,on antud firma loodud 07.08.2009.a.
Huvitav,miks siis antud firma ehitustegevus pole kajastatud MTR-is???
Kas tegemist firma poolse lohakusega,või on selle aja jooksul tegutsetud mustalt????
Mis puutub otseselt minu isikuandmetesse,siis võin öelda,et ei tegele eestis ehitamisega vähemalt viis viimast aastat.
Olen oma firmaga kolinud euroopa ehitusturule,samuti on firma registreeritud väljas poole eestit.Seega paraku ma ennast Teie konkurendiks ei pea.
Paraku ei pea ma ka enam ise tööd otsima,kuna teeme tööd vägagi kindlatele partneritele,kes ise tööd pakuvad .
Samas kui mul tööd üle jääb,annan ma selle allhanke korras edasi omakorda konkreetsetele firmadele.
Siin foorumis käin ma meelt lahutamas (nagu huumori ajakiri).
Päris hea on lugeda,kuidas Te üksteise kõrisi närite ja pakute oma teenuseid alla igasuguse omahinna.
Minu eesmärk oleks natuke puhastada eesti ehitusturgu,et normaalsed firmad,kes omavad litsentse ja maksavad makse ei peaks võitlema ise kakanud ehitajatega.
Soovitaks seda ka teistel legaalsetel firmadel teha.Sellisel moel,ehk läheb see ehitusturg ka üles poole.
Tõstataks veel üles ühe küsimuse; näiteks taksonduses nimetatakse liba taksojuhte varrukateks ja neil torgatakse kumme läbi,ei tea kuidas ehitusturul peaks talitama???
EDU JA JÕUDU!!!!
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Kpartner »

- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad