Juba korduvalt kjinnitad, et tahad sellist elektrikäru.See oleks MINU VALIK

Lugemata postitus Postitas kunn24 »
Juba korduvalt kjinnitad, et tahad sellist elektrikäru.See oleks MINU VALIK
Lugemata postitus Postitas rst »
Lugemata postitus Postitas EH.INS. »
Funktsionaalne lugemisoskus?kunn24 kirjutas: 11 Juul 2025, 12:54Juba korduvalt kjinnitad, et tahad sellist elektrikäru.See oleks MINU VALIK![]()
See oleks MINU VALIK võrreldes Urmase valikugakunn24 kirjutas: 11 Juul 2025, 13:31 See ei muuda tsiteeritud fakti, mis on sul pealegi karjuvalt rõhutatud suurtähtetega. Ja kui väidad, et see su sõnadejoru on kontekstist eraldatud, siis antud juhul ta eriti pikem polnud, see tähendab, polnud kust eraldada ja/ või ma olen olnud su usin õpilane.
Nii, et ära häbene oma kapist väljaastumist.
Mida iganes...kunn24 kirjutas: 11 Juul 2025, 14:16 Siis on ju tore, mõlemad koos kapist väljas, 1 valis poolEV (hübriidi), teine täisEV. Minge, võtke selle peale ja sõbrunege lõplikult. Ja ära punasta, moodsad ajad, moodsad kombed.![]()
BYD on liitiumakude tootja, kes asus ka ELEKTRIautosid tegema. Sinu unelmete mudel, kus see on selgelt välja toodud.Kumbki pole EV...
The 2025 Denza N9 is a high-end luxury SUV from BYD, designed as a flagship model with a powerful tri-motor plug-in hybrid system. It combines a 2.0-liter turbocharged four-cylinder engine with three electric motors, delivering a massive total output of 680kW (912 hp). This advanced powertrain enables the Denza N9 to accelerate from 0 to 100 km/h in approximately 3 seconds and reach a top speed of 230 km/h (143 mph). Equipped with a 47 kWh lithium iron phosphate blade battery pack, it offers a pure electric range of over 200 km and an impressive CLTC combined range of 1,300 km.
This advanced powertrain enables the Denza N9 to accelerate from 0 to 100 km/h in approximately 3 seconds
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025