Avatud elektriturg - minu esimene leping

Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
Vasta
Vko
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 5 korda
On tänatud: 18 korda

Re: Avatud elektriturg - minu esimene leping

Postitus Postitas Vko »

Urmas kirjutas: 05 Veebr 2026, 20:23 Tahad ma annan sulle ühe lihtsa märksõna MTA-le suurte kütusekulude põhjenduseks? Selleks on märksõnaks on kasvõi "konkurents". Lihtsalt sõidad risti-rästi läbi Eesti tutvumaks objektidega hinnapakkumise tegemiseks. Muide, kõiki hinnapakkumiste jaoks tellijatel lihtsalt ei ole projekte ja hinnapakkumise saamiseks nad ei kavatsegi projekti teha. Räägi seda sellist juttu kabinetis istuvale ametnikule tõsise näoga ja kui ta kahtleb su põhjendustes, siis vaata peeglisse.
Ära unusta "nuhkide" numbrituvastuskaameraid, mille abil saab suvalise auto teekonna suvalisel päeval teada. :scratch:
Võime vaid oletada millise võimekusega tarkvara seda andmebaasi haldab, kas näiteks iga tuvastatud auto kohta salvestatakse mingi "päeva kokkuvõte", kas need andmed salvestatakse mingisse tabelisse ja säilitatakse pikemaks ajaks, kellega seda infot jagatakse, kas ka "nuhi" sõbrale saab soovi korral infot jagada mingi huvipakkuva auto nr kohta, ilma et sellest mingit jälge maha jääks jne...
Vasta