Soovime ehitada palkmaja ja minu sooviks on see ,et see oleks ühekordne palkmaja.
Umbes 130-145 m2 ,täpselt pole veel otsustanud,oleme palju uurinud,aga inimene,kes hakkab meile ehitama soovitab ikka soojalt 1,5 või 2 kordset et esiteks pidi see tuleme tunduvalt odavam ja üleüldse 1-kordset pidi olema rskem teha kuna pole nii pikki palke ja tuleb postid toestuseks panna vms... Iseenesest pole mul postide ega ms vastu midagi.Aga kuna meil on raha väga täpselt käes,siis me ei saa vastata talle nii,et maksab,mis maksab tehku aga 1-kordne. Aga samas minu unistus on 1 kordne maja,sedaenam et pisikesed lapsed majas ja trepp oleks ka veidi ohtlik.
Kuna ma ise sinna kohtumisele ei lähe vaid läheb minu mees,siis uuriksingi siin veidi,kuidas siis nende asjadega on ..maksumus ,et pole nii pikki palke,kuidas siis tehakse,toestus jne..mis on ühekordse maja puhul. sest kui aus olla tundub mulle veidi,et see inimene nii soojalt soovitab meile seda teist tüüpilist maja kuna tal endal oleks tunduvalt lihtsam teha.
Mehega arutasime ka ja katus ei pea olema suure kaldega,loomulikult ka mitte sirge,aga täiesti piisab kui on väike kalle,et nii palju materjali ei kuluks katusele ja pigem teen väiksema maja et tuleks odavam kui et ostaksime 1,5-2 kordse maja

Aitäh
Tervitades ,Krissu