küsimused ühekordse palkmaja kohta ...pln abi

Palkmajade teema
Krissu887
külaline

küsimused ühekordse palkmaja kohta ...pln abi

Lugemata postitus Postitas Krissu887 »

Tere!

Soovime ehitada palkmaja ja minu sooviks on see ,et see oleks ühekordne palkmaja.
Umbes 130-145 m2 ,täpselt pole veel otsustanud,oleme palju uurinud,aga inimene,kes hakkab meile ehitama soovitab ikka soojalt 1,5 või 2 kordset et esiteks pidi see tuleme tunduvalt odavam ja üleüldse 1-kordset pidi olema rskem teha kuna pole nii pikki palke ja tuleb postid toestuseks panna vms... Iseenesest pole mul postide ega ms vastu midagi.Aga kuna meil on raha väga täpselt käes,siis me ei saa vastata talle nii,et maksab,mis maksab tehku aga 1-kordne. Aga samas minu unistus on 1 kordne maja,sedaenam et pisikesed lapsed majas ja trepp oleks ka veidi ohtlik.
Kuna ma ise sinna kohtumisele ei lähe vaid läheb minu mees,siis uuriksingi siin veidi,kuidas siis nende asjadega on ..maksumus ,et pole nii pikki palke,kuidas siis tehakse,toestus jne..mis on ühekordse maja puhul. sest kui aus olla tundub mulle veidi,et see inimene nii soojalt soovitab meile seda teist tüüpilist maja kuna tal endal oleks tunduvalt lihtsam teha.
Mehega arutasime ka ja katus ei pea olema suure kaldega,loomulikult ka mitte sirge,aga täiesti piisab kui on väike kalle,et nii palju materjali ei kuluks katusele ja pigem teen väiksema maja et tuleks odavam kui et ostaksime 1,5-2 kordse maja :roll:

Aitäh
Tervitades ,Krissu :wink:
usr1
külaline

Re: küsimused ühekordse palkmaja kohta ...pln abi

Lugemata postitus Postitas usr1 »

tere

minu soovitus , võta mitmest kohas ning mitme erineva kujuga ja suurusega pakkumised ning siis nääd kohe ära kas on vahe sees.

meie võime ka pakkumise teha , nimelt 1 kordse palkmaja kohta .

informatsioon : usr1@hot.ee

Vee.-Kanali ja Küttesüsteemid
( ehitus + lammutus)
Eestikinnisvara
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Eestikinnisvara »

Reeglina tuleb tõesti I-korne maja kallim. Rahaline kulu saab alguse juba vundamendist.
Väga lihtne on ehitusest kaugel inimesel rääkida katuse kallletest jne.. See ei ole nii lihtne, et teeme väikse kalde jne..
Küsiks kohe ära, et millised on ehitus tingimused teie krundil. Hetke jutu põhjal tundub olevat väga lahtised :roll:

Millise palkmajaga on tegu? (käsitöö, frees?)
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Üks võimalus on ehitada kaks palkkarpi, kus paiknevad toad. Vahepealne osa muust materjalist. elutuba - klaas, köök ja sansõlm kivi või karkass. NB! Vajumisprobleemid tuleb korralikult läbi mõelda. Jõudu mõttetööle!
Hobbiton OÜ
külaline

Lugemata postitus Postitas Hobbiton OÜ »

Tere,
kindlasti on 1,5-kordne maja odavam ehitada, kuna 130 m2 maja puhul on alumine korrus ca 80m2 ja katusekorrus (magamistoad ja dushiruum) kokku 50m2. Vt.näiteks meie projekti Hedi 1 siit lehelt: http://www.hobbiton.ee/hob1a.html. Sellele alumise korruse 80 m2-sele osale ei tule ju eraldi katust ehitada jne. Välispiirete m2 arv, mis määrab maja soojapidavuse, on ka väiksem 1,5 kordsel, kui 1 kordsel majal. Muidugi on ka ühekordsel majal rida eeliseid: saab teha arhitektuuriliselt moodsama palkmaja, mis sobib paremini elamurajooni. Ja tubade helikindlus on parem (1,5-kordsel võib tulla müra ka läbi vahelae). Kui on huvi: võtke meiega ühendust, saame kokku, anname nõu.

Parimate soovidega,
Andrus Prangli
Hobbiton OÜ
www.hobbiton.ee
tel. 5050516
Külaline
külaline

Loll küsimus - miks just palkmaja?
Ehitada on ju võimalik kõigest - sitast ja savist jne. (sitast st põhust). Põhust ongi ühekordne elamu mõistlik. Ruumide paiknemine sõltub fantaasiast. Katus võib olla fermidel (kergmuru isegi mõeldav).
Lihtsalt selline mõte.
Krissu887
külaline

Lugemata postitus Postitas Krissu887 »

Külaline kirjutas:Loll küsimus - miks just palkmaja?
Ehitada on ju võimalik kõigest - sitast ja savist jne. (sitast st põhust). Põhust ongi ühekordne elamu mõistlik. Ruumide paiknemine sõltub fantaasiast. Katus võib olla fermidel (kergmuru isegi mõeldav).
Lihtsalt selline mõte.
Paraku on meie kindel soov palkmaja-sobib hästi sinna kuhu hakkame ehitama vastupidav,alati on seal kuidagi hea soe ja hubane.Ja murukatus ei istu mulle üldse :P Ja põhust ?ma pole kuulnudki,vaevalt et selline asi kui see olemaski on,siis kaua vastu peaks.
Aga jah meie soov on palkmaja!

Ja eelnevale- muidugi ma ei ole spetsialist ,et rääkida katusekaldest,kuid olen ju vaadanud ja uurinud,mida pakutakse.On tunduvalt suurema ja väiksema nurgaga.Näitaks meie ehitaja soovitas 42 või 45 kraadise katusega.Aga noh ,mulle eriti ei meeldi,miks peaks olema nii lahmakas katus?Peaks ikka veidi väiksema kaldega olema ja usun et odavam tuleks ju ka,aga eks vaatab :good:
Külaline
külaline

MAILIAADRESSIT?
jannos
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas jannos »

Millest katus tuleb? Erinevatel materjalidel on erinev minimaalne lubatud kalle.
Vasta