isehakanud

kaevumeister
külaline

isehakanud

Lugemata postitus Postitas kaevumeister »

Mida teha ise hakanud kaevumeistritega kes solgivad nii hindu kui ka tööd. Olen mitmel parandanud kaeve mis "kaevumeistrid" on teinud või siis uue kaevu kaevanud. Inimesed jääge ikka oma liistude juurde. See ei tee teist kaevumeistrit kui te olete näinud kuidas kaevu kaevatakse või siis olete abis olnud paari kaevu tegemisel.
Tölpa
külaline

Re: isehakanud

Lugemata postitus Postitas Tölpa »

Otsingi korralikku kaevumeistrit.Palun anna kontakt!
Tölpa
külaline

Lugemata postitus Postitas Tölpa »

Kontakti võid jätta asd753@hot.ee
kaevupunn
külaline

Lugemata postitus Postitas kaevupunn »

kaevumeister kirjutas:Mida teha ise hakanud kaevumeistritega kes solgivad nii hindu kui ka tööd. Olen mitmel parandanud kaeve mis "kaevumeistrid" on teinud või siis uue kaevu kaevanud. Inimesed jääge ikka oma liistude juurde. See ei tee teist kaevumeistrit kui te olete näinud kuidas kaevu kaevatakse või siis olete abis olnud paari kaevu tegemisel.
Väga õige! Aga kahjuks ma ei saa mittemillegist aru. Kas isehakanud kaevavad odavalt või kallilt? Kelle kaevatud kaeve olete Teie parandanud ja millega? Kas keegi on ka Teie kaevatud kaeve parandanud? Kus saab õppida kaevumeistriks ja kus olete õppinud Teie?
Jään põnevusega järge ootama.
armin
külaline

Lugemata postitus Postitas armin »

isehakkanud- need tulevadja lähevad, need varsti kadunud ja samas tulevad uued!

kaevumees oü
kaevumeister armin
56703225

on ka siis olemas kui need on läinud ja ka nende järeltulijad on läinud.
neil ise hakkanutel õnnestub ka vahest:D
ok kui oluline kvaliteet ja karantii siis võtke ühendust.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

kõigepealt tuleb kaevumeistri juurde õpipoisiks minna. arvan mina
Keskkonnainspektor
külaline

Lugemata postitus Postitas Keskkonnainspektor »

"Kaevumeister" on ülehinnatud termin, mis moodi hinnata milline neist kümmnetest "kaevumeistritest" on kõige "kaevumeistrim"? loeb ikka ilmselt kogemus. Ei saa nii , et oleme lahedad kutid ja teeme sõbra hinnaga ja kogemust on nii palju ,et olen naabri kaevu tegemist näinud . Nii võibki iga üldehitustöödest kõrvale jäänud töötu ex ehitaja panna kuulutuse "KAEVUMEISTER" teeb igas asendis kaevu töid. Inimesed uurige "meistritelt" enne kui otsustate töö neile anda , kui palju neil on reaalseid kogemusi. Vussi keeratud töid tundub üsna palju olema ja just selle läbi , et antakse töö tegemine "kodukandi odavamatele poistele". Kogematuteile "meistritele" tuleb kaevu tegemise juures palju üllatusi ja lahendus on tavaliselt üks - simpel võssa ja emti uut tegema- .
kriitik
külaline

Lugemata postitus Postitas kriitik »

Keskkonnainspektor kirjutas:"Kaevumeister" on ülehinnatud termin, mis moodi hinnata milline neist kümmnetest "kaevumeistritest" on kõige "kaevumeistrim"? loeb ikka ilmselt kogemus. Ei saa nii , et oleme lahedad kutid ja teeme sõbra hinnaga ja kogemust on nii palju ,et olen naabri kaevu tegemist näinud . Nii võibki iga üldehitustöödest kõrvale jäänud töötu ex ehitaja panna kuulutuse "KAEVUMEISTER" teeb igas asendis kaevu töid. Inimesed uurige "meistritelt" enne kui otsustate töö neile anda , kui palju neil on reaalseid kogemusi. Vussi keeratud töid tundub üsna palju olema ja just selle läbi , et antakse töö tegemine "kodukandi odavamatele poistele". Kogematuteile "meistritele" tuleb kaevu tegemise juures palju üllatusi ja lahendus on tavaliselt üks - simpel võssa ja emti uut tegema- .
SIIS JU LAHENDUS LIHTNE EKS VAADAKE LÄBI AEGADE KELLE TEL.NUMBER KÕIGE KAUEM OLNUD.JA KAEVUMEISTRI NIMETUSE ASEMELOLEKS,TEATUD VAHENDITEGA ÜMARA ÕÕNSUSE ÕÕNESTAJA MAA-ALLA.KOGEMUSI PALJU.
armin
külaline

Lugemata postitus Postitas armin »

kõige kindlam on võtta kaevu tegema firma sõlmite lepingu ja saate garantii!

Kaevumees oü
56703225
lahemees
külaline

Lugemata postitus Postitas lahemees »

armin kirjutas:kõige kindlam on võtta kaevu tegema firma sõlmite lepingu ja saate garantii!

Kaevumees oü
56703225
ja firma ei lähe pankrotti,ja firma garanteerib vee,ja firma on jumala parem käsi
bla bla blaaa. :P
Vasta