Olen ehituse alal täielik võhik ja suures hädas majavanemaga vaidlemisel. Kusjuures ma ei tea ka kas mul on õigus või mitte.
Probleem seisneb siis selles, et kevadel paigaldati meil 5-kordse kortermaja keldrisse mingisugused vaheventiilid, et nüüd saab püstakute kaupa reguleerida, et mis temperatuuriga vesi torustikku läheb. Kevadel otsustati maja üldkoosolekul kõikide korterite ribid üle lugeda ja kui oli erinevus projektist, siis üleliigsed ribid eemaldada. Ülelugemise käigus selgus, et meie korteris on 9 ribi üle. nendest siis 2 ribi malmradika oma ja 7 ribi alumiiniumradika oma. Kuna elutoas on vana radikas uue vastu vahetatud, siis 6 malmradika ribi asemel on sinna pandud 13 ribiga alumiiniumradikas. Tuba on 18 m2. Aknad on vahetatud, korter asub kolmandal korrusel ja keskel.
Minu küsimus olekski, et kuidas ma pean arvutama, mitu ribi sellise suurusega toas olema peab, et see tuba ära kütta?
Kuidas teie suhtute üleliigsete ribide eemaldamisse?
Ma olen kõigile vastajatele väga tänulik ja loodan, et keegi väga ei pahanda noore asjadundmatu naisterahva küsimuste peale

Kai