thermiSol-il toodang jama

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
pettunud
külaline

Lugemata postitus Postitas pettunud »

ostsin thermiSoli epsi . eps 120 rautat ja mis selgus, pakk oli ühest servast 49cm ja teisest 51cm paks kas see on loomulik ?see ju pettus
thermiSol.
ehitaja
külaline

Lugemata postitus Postitas ehitaja »

alati on võimalus teise firma kaupu osta .näiteks tallinnas ESTPLAST pärnus REIDENI PLAAT
jorss
külaline

Lugemata postitus Postitas jorss »

120 rautat peaks tehtama pressiga teda ei lõigata nagu tavalist penot.Ei tea kas press on kõver.Hääd kaupa saab Tallinast ka Mospilist.
ehitaja2
külaline

Lugemata postitus Postitas ehitaja2 »

pole vahet nii-kuinii paned maase
jyrrrr
külaline

Lugemata postitus Postitas jyrrrr »

mega värk ju - hull pettus...kui liiva ostad mõõdad ka liitrise piimakannuga yle ve....???
onusnooker.
külaline

liiva...

Lugemata postitus Postitas onusnooker. »

minge kanni, täitsa õige nuriseda , miks peaks panema mitte ruudu mõõtmetes plaate, ise viskaks poodi tagasi selle ...

ja tõesti eelistaks mingi teise firma toodangut !
Soojustaja
külaline

Lugemata postitus Postitas Soojustaja »

Ostsin ka hiljuti termisoli penoplasti K-rauast. Plaadid olid kõverad ja pudisesid ilgelt. Kui järgmine päev tahtsin vahetama minna, öeldi, et nemad ei vaheta, kuna ei tea kelle kaup on. Seakari selline. Muud valikut ju pole. Järvel pidi olema ka mingi teise eesti tootja materjali, aga sinna mul kauge minna. K-rauta sõitku seenele, rohkem ma neile käivet ei kavatse teha.
Kasutaja avatar
reggie
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas reggie »

Ei tea kust te neid kõveraid leiate-ise olen kaks koormat maha pannud ja pole Rautaga probleeme olnud. Üks partii vahel kehv võibolla aga enamuses ok ju.
sundehitaja
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas sundehitaja »

Mina olen targemaks saanud.Säilita alati ostutšekid,siis pole neil midagi vaielda kust ostsid.Teine asi on see ,et kui vaatad tootja kodulehekülge, on penodel antud lubatud dimensioonide kõikumised.Kui plaat on lubatud piires ,siis pole midagi öelda,kui ei , siis tšekk näppu ja võib proovida õiendada.Purunenud ja väändunud materjali kohta oskan öelda nii palju,et ma püüan alati ise juures olla kui mahalaadimine toimub,muidu loobitakse penole laudu või segukotte otsa või lihtsalt nurkapidi vastu maad.Ega firma riietus veel vene aegset suhtumist muuda.Ja ega tea kuidas nad oma ladudes üldse materjale hoiavad enne kui see Sinuni jõuab.Aga K-Rauta kriitikaga olen nõus küll:kliendi kaart on ostja lollitamine,ladudes on kõike kokkuhoiu mõttes minimaalselt,vähegi suurema külastajate arvu korral pole piisavalt teenindajaid,kassa järjekorrad on pidevalt pikad jne.Ühesõnaga üks tüüpiline porode kasumitootja minimeerimiste arvelt kus klient pole sugugi kõige olulisem tegija.
Helyana
külaline

valiku ees

Lugemata postitus Postitas Helyana »

Tere olen ka valiku ees ja ei tea millist pölüsterooli osta, kas Reideni oma või Tenaks läti oma. Mida soovitate?
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Re: valiku ees

Lugemata postitus Postitas Hiid »

Helyana kirjutas:Tere olen ka valiku ees ja ei tea millist pölüsterooli osta, kas Reideni oma või Tenaks läti oma. Mida soovitate?
pole kummastki midagi kuulnud :roll:
a mis otstarbeks on? :P
Kasutaja avatar
Chef
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 7 korda

Re: valiku ees

Lugemata postitus Postitas Chef »

Helyana kirjutas:Tere olen ka valiku ees ja ei tea millist pölüsterooli osta, kas Reideni oma või Tenaks läti oma. Mida soovitate?
iga tehas väljastab toote tehnilised tingimused, kõrvuta need omavahel, lisa hinnafaktor ja kättesaadavus. kui see kaalukaussi ei nihuta, on tooted pea identsed.
Kasutaja avatar
numan
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 1 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

hea teil rusikatega vehida :) et betoonipeno vales mõõdus.
aga proovi keegi praegu fassaadipenot saada, siis ostad kõik mis kätte saad ja hind pole just kõige suurem faktor. pigem tarneaeg. sai ka suuri pakke pooleks lõigata 8)
Alati on alternatiivlahendus!
Helyana
külaline

Lugemata postitus Postitas Helyana »

Hind ja tarneaeg pole kõige hullem asi kuigi hinda ikka vaatame kus oleks soodsam. Otsin kvaliteetsed asja kuna ehitame omale ja siis ikka tahad et kõik oleks korras. Vaja oleks polüsterooli, fasaadi jaoks ja tarneaeg kuskil 2-3 nädalat kuna paksust soovime 150mm.
Alar
külaline

Vahtplasti saab

Lugemata postitus Postitas Alar »

Kellel epsi mure, siis ma ootan saan aidata heade tingimustega.

alar@soojustuskeskus.ee
Vasta