Sogane salvkaev

ErvinB
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Sogane salvkaev

Lugemata postitus Postitas ErvinB »

Paluks nõu salvkaevu osas, mille vesi üpriski sogaseks on kiskunud. Kaev on üsna soisel alal, rõngastest, vaevu 3m sügavune, suvel kuivavõitu (meeter põhjas) ja muul ajal ääreni täis jne, ja põhjast veidi sodine vist, tuleks ära puhastada, aga põhiprobleem on minu meelest selles, et see on veidi valesti ehitatud, sest vihma aegu immitseb mudane vihmavesi ülemiste rõngaste vahelt sisse, nii et puhastamisest üksi poleks vist suurt tolku. Tahaks seda viga parandada, ja veidi teadjamad mehed on mulle seletanud, et tuleks ikkagi kaev välja kaevata ja väljastpoolt saviga vooderdada nagu peab, aga tõttöelda sellist tööd küll ette ei tahaks võtta.. Ehk on mingi muu viis, kuidas kaevurõngaste vahed kinni annaks toppida? Millega peaks seda tegema?
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Re: Sogane salvkaev

Lugemata postitus Postitas Hiid »

see on saladus.
Olen sama asja küsinud aastaid, vastuseks on paremail juhtudel mõne tegija telefoninumber, kes lubab selle ise ära teha. Raha eest muidugi.
ErvinB
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Hmm.. päris hull lugu sel juhul. Ilmselt peab siis see tegemine hullult lihtne olema, nii et iga loll sellega hakkama saaks -- vastasel juhul poleks saladuse hoidmine sedavõrd tähtis, kuna inimesi, kes veidi keerulisemat tööd meistritelt tellivad, leidub ju ikka (sh mina ise). Saaks mõne numbrigi, telliks töö oskajatelt, vaataks siis põõsa tagant pealt ja kirjeldaks siin foorumis. A nüüd muidugi ei anna mulle keegi numbritki :)
ErvinB
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Leidsin sellise asja:
http://www.ehitusteave.ee/04040881.pdf
(MAKROFLEX Pipe & Drain
Kasutusvaldkonnad: kaevurakete ja betoonrõngaste ühendamine ja tihendamine, õõnsuste täitmine, avade täitmine torude ümber jne..

Tundub uskumatuna, et sellist asja Makroflexiga teha saab, aga kuna muud tarka pole kusagilt kuulda, siis nädalavahetusel proovin vist järgi, kui enne araks ei löö. Eks annan siis teada, kuidas läks.

(Kuigi saan ilmselt tõsisilt tegijailt kõvasti sõimata sellise sigaduse eest, vt viewtopic.php?f=25&t=12784) :)
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Vaata, mu postitusest edasi pakutakse mõnd numbrit. viewtopic.php?p=95135#p95135
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Komistasin täna ise ainele otsa, mis sobib sinna, kui rusikas silmaauku. Kallivõitu on, aga tulemus peaks olema perfektne.
Vasta