Siseruumide müra

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
M&M
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Siseruumide müra

Lugemata postitus Postitas M&M »

Ei oska esimese hooga mujale pöördudagi, kuid mureks naabri liigne müralembus. Öised "tiskod" oleme nüüdseks justkui kordasaanud, kuid päeval on möll seda hullem. Nüüd kus pisikene beebi ka kodus meil, tundub asi veelgi hullem.
Elame puumajas ning segavaks faktoriks on pigem filmide ja muusika madalad bassid, mis ilusti läbi kostub. Kas ja kuidas peaks edasi tegutsema, et mõistlikult asi lahendada? Rääkimise peale on tihti vastuseks vaid vabadus päevasel ajal olla nagu tahab.

Tuleks teostada heli suhtes mõõtmisi? Politsei? Veel midagi?
Eesmärk ei ole sugugi naabriga tülli minna, vaid leida asjale ilus ja hea lahendus.
M&M
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Re: Siseruumide müra

Jah aga mida ma lihtsurelikuna sellega peale hakkan? Kes teeb antud mõõtmisi?
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Kui nii loll olla siis peab müra taluma. Muidu google otsing abiks, päris mitu firmat oli esimestel linkidel ...
madis64
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 27 korda
On tänatud: 78 korda

Lugemata postitus Postitas madis64 »

M&M kirjutas:Kes teeb antud mõõtmisi?
Võid ju ise "kirvemeetodil" alustada:

Pilt

https://play.google.com/store/apps/deta ... sira.sound

:wave:
M&M
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Tänud komplimentide ja abi eest külaline! Soovin sullegi IQ kasvu :)

Kirvemeetod juba läbi proovitud, kuid tulekski vist ikkagi tellida ametlik mõõdistus, et oleks millega lagedale astuda.
dumbuser
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 11 korda
On tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas dumbuser »

Mina keerasin oma alt naabril tuimalt korgid välja. Kolmas kord pistsin üldse taskusse. Tuli muidugi ilge jama ja terve trepikoja rahvas lalises, et aga kuidas mina ei saa hakkama, et nemad on küll harjunud jne. Saatsin nad tuimalt pikale lainele. Umbes kahe nädala pärast oli rahu majas. Ehk siis rohkem enesekindlust. Mul oli backup see, et keeran tal kasvõi nulljuhtme lahti ja libistan siis faasiga sealt üle. Surevad osad asjad ära. Kogu sellele jurale eelnes enam kui pool aastat verbaalset, algul viisakat ja lõpuks enam mitteviisakat suhtlust. Ja kogu see asi toimus pea 15 aastat tagasi.
Vasta