plaatimise hinnad!

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
igor123
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda

plaatimise hinnad!

Lugemata postitus Postitas igor123 »

sooviks teda mis võiks olla hetke plaatimise hinnad.näiteks betoon põrandale plaatida 600*600 plaat.

ja samas mis võiks olla hind kui on vaja plaat üles võtta, betoon põrand ettevalmistada,ehk tasandada ja siis plaatida?

ettetänades.
Külaline
külaline

Re: plaatimise hinnad!

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas:... plaatimine 8 eur m2 Tallinna firma maksis sellist hinda , viimane tellija ütles et tema saab firma kes teeb koos materjaliga 7eur m2 ??? ...
Allikas viewtopic.php?f=22&t=45940

Urmas
blin plä
külaline

Lugemata postitus Postitas blin plä »

No Igarjohha,sa ei oska oma töö eest raha küsida või...Otsi endale muu amet siis... :lol:
igor123
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas igor123 »

blin plä kirjutas:No Igarjohha,sa ei oska oma töö eest raha küsida või...Otsi endale muu amet siis... :lol:
oma töö eest oskan küsida raha küll:) plaatimstöid ma ise ei tee. seega uurin siin et mis on plaatimise hinnad juhuks kui hakatakse pakkuma erinevaid hindasid.

loodan et said vastuse oma küsimusele :hello:
RiparettoEhitus
külaline

Lugemata postitus Postitas RiparettoEhitus »

Firma peaks küsima al. 15eur m2 eest,nendest töölisele makstakse kuni 7eur m2 eest
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Plaatimise hinnad ilma vahenduseta pidid olema koos hüdroga (valamine pidi eraldi olema) alates17 eur-----.Ela ise ja lase teistel elada moto on minul. Samas tervitame tseki vabariiki!URRaaaaa. Mina ütlen alati et rääkige ja ärge vinguge et kõik on sitasti.Ja nüüd mõelge kui halb ma olen.Samas küsimus.Kas praegu pannakse kipsi kübara peale lakke 3 eur.m2 ümbriku palgaga?
Olen vist ainuke eestlane kes kirub nõukogude võimu igal pool :DJa nüüd nobenäpud jälle ruttu minu kallal vinguma :D
Vasta