Tere
Tasandan oma magamistoa lage, millel on betoonõõnespaneelid (varasemalt krohvitud + värvitud). Viimase remondiga täideti vuugid ära, kuid nüüdseks nad pragunesid ja lainetasid. Lihvisin üleliigse osa ära, katsin võrgulindiga ja pahteldasin Weber Siloite pahtliga. Kas vuukidel teise kihi pahteldust peaks samuti Siloitega tegema või võib kogu lae ühtlaselt Sheetrocki lauspahteldusega üle teha? Viimane oleks nagunii plaanis, et lainetust vähemaks saada.
Laevuukide täitmine
-
- külaline
Re: Laevuukide täitmine
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Arvan, et su edaspidine elu on muretum kui paneelivuugid uuesti sisse freesid. Kas lainetus nii tugev, et isegi täismati viimistlusega jääb häirima?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas koridorss »
Paneelivuugid mulle ei meeldiKülaline kirjutas:Arvan, et su edaspidine elu on muretum kui paneelivuugid uuesti sisse freesid. Kas lainetus nii tugev, et isegi täismati viimistlusega jääb häirima?

Teeks laele enne täismattviimistlust veel lauspahtelduse, jääb ehk vähe tasasem.
Tegelikult mul ka küsimus betoonist lae ja krohviga kaetud seina ühenduskoha osas - kas sinna tasuks võrk või paberteip panna? Hetkel ääred pragunevad.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas koridorss »
Kas keegi teadja oskab midagi soovitada?koridorss kirjutas:Paneelivuugid mulle ei meeldiKülaline kirjutas:Arvan, et su edaspidine elu on muretum kui paneelivuugid uuesti sisse freesid. Kas lainetus nii tugev, et isegi täismati viimistlusega jääb häirima?Hea oleks tasane lagi.
Teeks laele enne täismattviimistlust veel lauspahtelduse, jääb ehk vähe tasasem.
Tegelikult mul ka küsimus betoonist lae ja krohviga kaetud seina ühenduskoha osas - kas sinna tasuks võrk või paberteip panna? Hetkel ääred pragunevad.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu