Tagasikutse seoses võimaliku ohuga

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
Vasta
Metsakraav
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 14 korda

Tagasikutse seoses võimaliku ohuga

Postitus Postitas Metsakraav »

Kes kohalikest poodidest ostsid, saavad tagastada.
Kes Temust või kusagilt mujalt võivad lihtsalt minema visata.

https://m-56lkr.custobar.com/email/toot ... ent=header
Küülaline
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 109 korda
On tänatud: 146 korda

Re: Tagasikutse seoses võimaliku ohuga

Postitus Postitas Küülaline »

Huvitav, mis sellel viga võiks olla?
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 110 korda
On tänatud: 87 korda

Postitus Postitas Hiid »

eks see kuppel eritab midagi jõhkrat, toksiine vms. Laste mämguasju ka hiinast tuld, mis väidetavalt väga mürgised.
kotermann
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 10 korda

Postitus Postitas kotermann »

Tõenäoselt on see asjandus tuleohtlik.
Kasetoht
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Postitus Postitas Kasetoht »

Ostsin aastaid tagasi samalaadse plafooni, kuid nüüd tuli ka kiri postkasti, et palun tagastage. Kas kiri saadeti kõigile Bauhof klientidele või vastavalt kliendikaardiga tehtud ostude põhjal? Kui kõigile, siis saan sellest tšekist veel aru (kuigi, kes neid tänapäeval ikka nii väga alles hoiab ..), kui aga kliendikaardiga tehtud ostudele, siis küll mõttetu seda küsida - kliendikontolt peaks ja võiks ju näha olla, mida ja mis hinna eest ostetud.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 406 korda
On tänatud: 442 korda

Postitus Postitas Urmas »

Kasetoht kirjutas: 25 Nov 2025, 19:29 Ostsin aastaid tagasi samalaadse plafooni, kuid nüüd tuli ka kiri postkasti, et palun tagastage. Kas kiri saadeti kõigile Bauhof klientidele või vastavalt kliendikaardiga tehtud ostude põhjal? Kui kõigile, siis saan sellest tšekist veel aru (kuigi, kes neid tänapäeval ikka nii väga alles hoiab ..), kui aga kliendikaardiga tehtud ostudele, siis küll mõttetu seda küsida - kliendikontolt peaks ja võiks ju näha olla, mida ja mis hinna eest ostetud.
Sul vedas, et sa tegid ostu Bauhofi kliendina ja maksid pangakaardiga(?), aga mida peaksid ette võtma need, kes ei ole viitsinud/tahtnud teha kliendikaarti, ostnud selle plafooni sularaha eest ja oleks sattunud tulekahju ohvriks defetktse plafooni tõttu. Mul viskab selliste juhtumite korral filmi jooksma, et kes ikkagi maksab vigase plafooni tõttu tekitatud kahjud? Olgu, kindlustuse olemasolul kindlustus, aga omavastutus kui ma ei ole süüdi tulekahju põhjuses. Miks ma peaks maksma omavastuse eest? Kas kohtuekspertiis ikka on võimeline tuvastama tulekahju põhjustanud plafooni päritolu ja tulekahju põhjustaja on ostetud mingist Bauhofi poeketist ja ostu tõendav kviitung hävines tulekahju tagajärjel? Asi selles, et on kogemusi ja ma ei alahinda kindlustusfirmade kindlustushüvituse maksmisest keeldumisest või vähendamiseks otsitud põhjendusi. Kindlustustel on selleks lausa juriidiliste teadmistega palgalised, kuigi nende juriidiliste teadmiste osas ma olen jäänud ikka väga kahtlevale seisukohale.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 110 korda
On tänatud: 87 korda

Postitus Postitas Hiid »

ma sain ka selle kirja, kuigi pole midagi sellist ostnud
Walter2
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 7 korda
On tänatud: 29 korda

Postitus Postitas Walter2 »

Õnneks ma ostsin sellise valgusti Espakist, ei pea mingi ohtliku bauhofi kräpiga jamama.. :mrgreen:
ping
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 113 korda
On tänatud: 294 korda

Postitus Postitas ping »

Walter2 kirjutas: 26 Nov 2025, 09:03 Õnneks ma ostsin sellise valgusti Espakist, ei pea mingi ohtliku bauhofi kräpiga jamama.. :mrgreen:
Ei ole vist vahet, kuskohast lamp on ostetud, kui selles süttiv toiteplokk on samasugusel "muldpõrandal" koostatud.
Ise olen midagi sellist (väiksema võimsusega) kohe asemele pannud https://www.oomipood.ee/category/toitea ... 2660:18855;
:hello:
Õppefilosoofia paradoks - õpetamine on tühi töö ja vaimu närimine, sest lollile ei jää nagunii midagi külge, andekas õpilane saab aga kõik ise selgeks, kui on loodud tingimused arenemiseks.
Vasta