akuriistade laadijad, laadimine

ehitustööriistadega seonduv. Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
Vasta
optimist88
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 25 korda
On tänatud: 12 korda

akuriistade laadijad, laadimine

Postitus Postitas optimist88 »

Aja jooksul on 4 erinevat laadimisüsteemi siginenud. Esimene oli Makita 10,8V, hiljem lisandus veel 10-12V ja 18V. Oleks vaja need kuidagi organiseerida nii, et saaks mugavalt laadida ja ei oleks väga keeruline ka mõni laadija ära võtta kui tegevus kodust kaugemal.
Ideaalis võiks midagi sellist (aga kitsama) teha vineerist.
Pilt
aga ma ilmselt teeks seda mitu päeva, nurgasaega. Äkki on lihtsam lahendus kellelgi? Tööriistade riputamine pole nii tähtis, enamvähem ripuvad juba. Laadijaid on tüütu ükshaaval riiulist koukida ja ühendada.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 402 korda
On tänatud: 438 korda

Re: akuriistade laadijad, laadimine

Postitus Postitas Urmas »

Joonista kuhugi, millist sa tahad, kirjuta mõõdud külge ja näiteks vineerimaailm lõikab teenustööna vajalikud jupid sellises mõõdus, mida sa neile ette annad ja sulle jään ainult kokkukruvimise vaev.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
kaimagk
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 109 korda
On tänatud: 43 korda

Postitus Postitas kaimagk »

Ma soovitaks 18 V alles jätta ja ülejäänud vastavasse kogumispunkti viia( või kuhugile noorte keskusesse, saavad tehnikat uurida), saad sodist lahti :grin:
optimist88
Ehitusspets
Ehitusspets

kaimagk kirjutas: 08 Okt 2025, 19:11 Ma soovitaks 18 V alles jätta ja ülejäänud vastavasse kogumispunkti viia( või kuhugile noorte keskusesse, saavad tehnikat uurida), saad sodist lahti :grin:
Tundub, et sa pole kunagi Makitast kaugemale vaadanud. Ja ei taipa, et kasutusmustrid võivad erineda.
kaimagk
Ehitusveteran
Ehitusveteran

….miks peakski, 18 V makital ikka hulgi neid tööriistu ja tuleb kogu aeg juurde. Muidugi võib neid igasugu skille ja bparsaide vmi muretseda, niivisi saadki endale muresi kaela, jõudu unetud…..
optimist88
Ehitusspets
Ehitusspets

Ma kirjutan kasutusmustrid, vastuseks tuleb skil ja parkside :D. Ära rohkem kommenteeri, pole mõtet. Punased fotol ei ole Skil.
rs7
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 7 korda
On tänatud: 6 korda

Postitus Postitas rs7 »

Need väiksemad punased on Milwaukee mingi asi mutrikeeraja vms.. 2-3Ah 12v akuga.
Kui endal poleks makita akuga löökmutrikeerajat (dtw300) juba olemas, siis võtaks viimase generatsiooni M12 1/2 “ kinnitusega Milwaukee (ka 12V). Super tööriist. Kompaktne ja võimas. Samale akuplatvormile on neil veel huvitavaid asju. Akunarre nt. Aitab küll selle ühe margi nuumamisest kui teised tulevad parema lahendusega välja.
kaimagk
Ehitusveteran
Ehitusveteran

optimist88 kirjutas: 09 Okt 2025, 10:43 Ma kirjutan kasutusmustrid, vastuseks tuleb skil ja parkside :D. Ära rohkem kommenteeri, pole mõtet. Punased fotol ei ole Skil.
… nooo kui nii suur ( ja erinev) akutööristade arsenal on, ehk leidub ka aku-ketas-saag. Sellega saab ludinal ju vineerist vastavad tüikd välja lõigata, mõned kruvid ka ja peaks ju hea saama. Ja ei mina usu, et see sul mitu päeva aega võtaks 😁
Vasta