Üksikuid aedu olen otsides leidnud, kus on valubetoon sokkel tehtud, ent korrektset nagu polegi näinud. Ikka on mingid õhumullid jm sodi pinnal ja faas ujub suvalise laiusega. Huvitaks selline, mis jääks kena puhta välimusega..

Lugemata postitus Postitas aiatu »
Lugemata postitus Postitas maik »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Ülemisele pinnale lisandub veel materjale vastavalt soovile ( plekk, betoonplaat, keraamiline kate või sügavimmutatud puit)Külaline kirjutas: Plokist laduda ... ülemine pind jääb kaunis jube kui valubetooniga vörrelda.
Noojah, sina eeldad, et ei ühildu. Mina - vastupidi - eeldan, et kui keegi kaalub sellist lahendust siis on tal kujundus detailideni läbi mõeldud, visualiseeritud ja kõik kõlab kokku.Külaline kirjutas:Ülemisele pinnale lisandub veel materjale vastavalt soovile ( plekk, betoonplaat, keraamiline kate või sügavimmutatud puit)Külaline kirjutas: Plokist laduda ... ülemine pind jääb kaunis jube kui valubetooniga vörrelda.
Minu arust on jubedalt fantaasiavaene mingi ebamäärane betoonkärakas, mis ei ühildu ümbritseva arhitektuuriga.
maik
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Mul oleks jälle küsimus, et kaua see mingi moodne junn on moodne? Mis saab hetkel moodsast junnist kui see moest läheb? Mis saab minimalistlikust valubetoon aiasoklist kui 5 aasta pärast tuleb moodi roigasaed? Käime moega kaasas ja piikame teetäiteks?Külaline kirjutas: Aga on veel mingi sats kellele sobib napim, minimalistlikum kujundus, vähem nikerdamist, vähem vuuke, aiapäkapiku asemel mingi moodne junn: millest normaalne inimene mõmmigi aru ei saa. Ei pane ju imestama, et sellised hälvikud valubetooni vastu huvi tunnevad.
Oleks see vaid nii.Külaline kirjutas: Noojah, sina eeldad, et ei ühildu. Mina - vastupidi - eeldan, et kui keegi kaalub sellist lahendust siis on tal kujundus detailideni läbi mõeldud, visualiseeritud ja kõik kõlab kokku.
Lugemata postitus Postitas maik »
Ei ole reegel!aiatu kirjutas: Telliseid tohib väljas paigaldada maapinnast mitte lähemale kui 30 cm.
Lugemata postitus Postitas aiaga mees »
Arusaamatuks jääb kui minimaalne on anonüümse aiaga külalise loetud tekstist arusaamis oskus, on ju selgelt kirjas, et...aiaga mees kirjutas:Maik, kas sa lähed tavaliselt ehitama nii, et tellijale ei räägi mismoodi teha kavatsed?
Normaalne inimene luges siit välja, et järgmisel alltöövõtjal on probleeme reeperist arusaamisega.Külaline kirjutas: Kui peale ladumise lõppemist tehakse tagasitäide haljastaja poolt mingile X kõrgusele, siis ei ole enam minu traagika.
aiaga mees kirjutas: üks suht lihtne võimalus on kasutada Betoneksi raketisplokke.
Mina lugesin välja, et asi kulges nii, kuidas jumal juhatas. Mis jumal teeb on ikka hää.Külaline kirjutas: Normaalne inimene luges siit välja, et järgmisel alltöövõtjal on probleeme reeperist arusaamisega.
Lugemata postitus Postitas Pizdets »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025