https://kaup24.ee/et/koduremont/triista ... =116239254
https://kaup24.ee/et/koduremont/triista ... =116003194
https://kaup24.ee/et/koduremont/triista ... =116066864

Lugemata postitus Postitas ping »

Lugemata postitus Postitas Walter2 »
Esimene otsinguga tulnud kvaliteetpump (550w)ping kirjutas: 01 Apr 2026, 21:05 Kauvupumba assünkroonmootori käivitusvool on ca 7x nimivool ja seega on mõistlik väiksed invertergenekad jätta valikust välja.
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Ega me ei ole arvanudki, et mugavus peaks odav olema. Kuigi, odavust annab näiteks ka tutvuste kaudu organiseerida. Eks peab hakkama ajusopis sorima.madis64 kirjutas: 01 Apr 2026, 20:57 Eks sul siin dilemma ole - paari ämbri tõstmiseks (või akupanga laadimiseks inverteri kaudu pumpla toitmiseks) piisaks lihtsast käsitsi käivitatavast eksemplarist, kuid täisautomaatikat odavas otsas vaevalt keegi pakub.
Külmkapp jääb ära, sest ega seal peale 2-x päevase kohe söömise toitu ei ole. Jah, on ka sügavkülm, kuid seal sees oleva saame tuua ka kodus olevatesse sügavkülmikutesse. Ühe päeva jooksul elektri kadumisel ei juhtu sügavkülmas olevate toodetega mitte midagi.Walter2 kirjutas: 01 Apr 2026, 21:02 Kui see vōimalik hüpoteetiline tulevane genekas kaevust vee kenasti kätte saab siis tekib järgmine tagasihoidlik soov et külmkapp vōiks ka juba töötada, siis et telekas/arvuti/telefonid/ruuter jne. poleks ka paha kui elus oleksid jne.
Kas see pumba 7x nimivool on nii hull? Kas 1F põhimõtteliselt ühe tarbija jaoks on ikka vaja nii tummist isendit? Aga noh, nagu olen korduvalt maininud, siis olen elektriala nüanssides loll. Kui isegi nii raske isend oleks vajalik, siis ei ole mul probleemi paigaldada selline isend ratastele, kuigi veidi kahtlen nii raske isendi vajadusel.ping kirjutas: 01 Apr 2026, 21:05 Kauvupumba assünkroonmootori käivitusvool on ca 7x nimivool ja seega on mõistlik väiksed invertergenekad jätta valikust välja.
Mobiilsel 50kg kaaluval genekal võik "igaks juhuks"rattad all olla.
Saan aru, et Walter2 vastus oli mõeldud pingile ja oleks hea meelega öelnud ka meie pumba andmed, et meie probleem oleks konkreetsem, kuid hetkel ei leia pilti pumba andmesildist.Walter2 kirjutas: 01 Apr 2026, 21:34Esimene otsinguga tulnud kvaliteetpump (550w)ping kirjutas: 01 Apr 2026, 21:05 Kauvupumba assünkroonmootori käivitusvool on ca 7x nimivool ja seega on mõistlik väiksed invertergenekad jätta valikust välja.
https://www.feb.ee/tooted/WILO/9234255- ... teleht.pdf
Nimivool 4,2A, käivitusvool 10,9A
käivitusvoolu kordsus ~ 2,5
pole see asi nii hull midagi..
Madis, sa peaks ju mäletama, et kui lihtne ja tänapäevaste mugavuste vaba on meie elu maal?madis64 kirjutas: 01 Apr 2026, 21:12 Paigaldad kuuri alla kilpi pöördlüliti asenditega "VÕRK" ja "GENERAATOR" ja teema lahendub püsikaabeldusega ning keegi ei pea mingit apastraati vedima?
Apastraat oleks ka varju all ja heitgaasid katusele toru kaudu saadetud?

Lugemata postitus Postitas juhtmepunt »
Ega Sa äkki selle puurkaevupumba täpset mudelit ei saa leida?Urmas kirjutas: 01 Apr 2026, 18:41 ...generaator, mis hoiaks puurkaevu pumpa töös niikaua kuni mõned ämbrid saaks täis või saunavee tünnid. Rohkemaks vajadust esialgu paista, .....
Üritan veel oma vanas fotopangas sorida, aga ei ole kindel, et leian.juhtmepunt kirjutas: 01 Apr 2026, 22:46 Ega Sa äkki selle puurkaevupumba täpset mudelit ei saa leida?
Oleks vähem puusalt tulistamist siitpoolt.
Sinu see idee hakkas isegi mu direktorile meeldima(esialgu).juhtmepunt kirjutas: 01 Apr 2026, 22:46 Omast kogemusest soovitaksin hiirvaikset EcoFlow Delta3 Plus akujaama. Hankisin tolle samuti vaid igaks juhuks, kui vaja elektrikatkestuse korral maja kesküttesüsteemi tsirulatsioonipumpasid ööpäeva ülal pidada ja telefone laadida.

Jah, oma olemuselt on tegu kantava UPS-ga. 12,5kg sanga otsas.Urmas kirjutas: 01 Apr 2026, 23:20Üritan veel oma vanas fotopangas sorida, aga ei ole kindel, et leian.juhtmepunt kirjutas: 01 Apr 2026, 22:46 Ega Sa äkki selle puurkaevupumba täpset mudelit ei saa leida?
Oleks vähem puusalt tulistamist siitpoolt.Sinu see idee hakkas isegi mu direktorile meeldima(esialgu).juhtmepunt kirjutas: 01 Apr 2026, 22:46 Omast kogemusest soovitaksin hiirvaikset EcoFlow Delta3 Plus akujaama. Hankisin tolle samuti vaid igaks juhuks, kui vaja elektrikatkestuse korral maja kesküttesüsteemi tsirulatsioonipumpasid ööpäeva ülal pidada ja telefone laadida.
Ma ainult ei saanud aru tooteinfo sellest lausest-Tänu vaiksele tööle - alla 30 dB kuni 600 W koormuse juures - sobib Delta 3 Plus ideaalselt kasutamiseks väikestes ruumides, näiteks telgis, matkaautos või vaikses tööruumis, ilma et valju müra häiriks.
Mis valemiga see isend töötab?Mingi UPS-i variant? Kas see isend peaks kogu aeg olema laadimisel või piisab 1x kuus laadimisest/aku taseme hoidmisest?
Mis kell sa ärkad? Ootame mõlemad põnevusega tulemust ja järeldust.juhtmepunt kirjutas: 01 Apr 2026, 23:45 Hommikul võin minna ja korra nuppu vajutada, et vaadata, palju väljalülitatud olekus isetühjenemist on olnud. Ei olnud sel talvel ühtegi elektrikatkestust, mil akujaama abi vajanuks.

Ok, sain aru et Sul olnuks magamata ööUrmas kirjutas: 02 Apr 2026, 00:00Mis kell sa ärkad? Ootame mõlemad põnevusega tulemust ja järeldust.juhtmepunt kirjutas: 01 Apr 2026, 23:45 Hommikul võin minna ja korra nuppu vajutada, et vaadata, palju väljalülitatud olekus isetühjenemist on olnud. Ei olnud sel talvel ühtegi elektrikatkestust, mil akujaama abi vajanuks.![]()
![]()

Lugemata postitus Postitas kunn24 »

Sul jäi jutt lõpetamata näitega või näidetega, millised turul olevad analoogsed kodukasutaja kantavad akujaamad on siis parema suhtega. No et jutust miskit teistele ka tolku oleks.

Ääh, oleksid võinud siis kohe öelda, et googeldage, leiutage ja ehitage ise kokku.
Urmas kirjutas selle teema uuendamise kommentaaris/teema sisus, et kasutusse läheks ainult puurkaevu pumba toide. Mitu pistikut on tavaliselt puurkaevu pumbal? On veel mingeid uuemaid puurkaevu pumpasid, millel on ühendamiseks kaks pistikut? Mis jäi arusaamatuks?kunn24 kirjutas: 02 Apr 2026, 00:26 Hetkel on valmis aku hind ligikaudu 125 € /kWh. Edasi leiutage. Kuna Urmas pole vastanud, kas ta jääb "1-2 pistiku" lahenduse piiresse või tahab midagi korralikumat, siis sealt lähevad teed kiirelt lahku.
Kui raske oli aru saada mu ühest järgnevalt tsiteeritud eelnevast kommentaarist? Milliseid TPI elektriala lõpetanu magistriharidust selline tegevus nõuab? Ja kui nõuab, siis kuidas sellised seadmed saavad olla suvalises toidupoes(Coop/Ehituskaup) vabamüügis? Sinisega rõhutatud sõna "ei" on mu praegune lisand.kunn24 kirjutas: 02 Apr 2026, 00:12 Urmas, lihtne testküsimus, kuidas kavatsed selle maja/ korteri süsteemiga ühendada? Kas teed eraldi liini vastavate tarbijte jaoks ja ühendad need pistikutega (ja vajadusel pikendusjuhtmetega) või valid pädevusega isikud, kes lahendase kvalifitseeritult teostavad?
Olgu, püüan selgitada elektri valdkonnas lolli tegutsemist ja kui eksin, siis vabandan ja paranda. Situatsioon- läheb elekter ja teadmata ajaks, aga maal toas ämbrites vesi otsas. Läheb siis potentsiaalne ämm või äi selle kasutaja juhtmepunt soovitud UPS-ga kaevukuudi juurde, tõstab kaevukuudi katuse ära, tõmbab pistiku välja pistikupesast, kus elektrit ei ole ja ühendab UPS-ga. Seleta mulle kui elektri valdkonnas juhmile, et kuhu läheb UPS-st tulev särts edasi peale pumba kui pumba pistikuga ei ole paralleelselt mitte ühtegi tarbijat. Pumbal on jadas ainult rõhurelee ehk pistiku poolt vaadates rõhurelee, edasi pump ja kõik! Kas ma kirjutasin kasvõi ühegi sõna sinu kirjutatud maja/korteri süsteemist? Mis eraldi liinist sa hakkad jahuma? Tead, kunn24, miks mul on tunne, et sul on ikka väga suured probleemid funktsionaalse lugemisoskusega või on sul diagnoosimata ATH ja sa ei suuda teemas keskenduda?Kuigi, arvestades seda, et ei pea alati kohale sõitma kui potentsiaalne ämm helistab, siis nii õppimisvõimeline on ta veel küll, et õpetada talle selgeks sellise isendi kaevukuudi juurde viimine, pumba pistiku välja tõmbamine, geneka pesasse pistmine ja nupule vajutamine.

Ma isegi imestasin, et sa teemat üleüldse kommenteerisid.kunn24 kirjutas: 02 Apr 2026, 01:08 Selge, pool teemast tahad möliseda, jõudu siis. Edaspidi arvestan.
Kas see tähendab seda, et kui ma toon isendi talvituma keldrisse, kus sel talvel oli min temperatuur +9*, siis seda isendit paar korda talvel jooksul igaks juhuks(kui vaja) laadides ei juhtu mitte midagi? Või kas peab üleüldse vahel laadima? Või peaks isendile aeg-ajalt "akude tervise huvides" ka mahalaadimise koormust andma?juhtmepunt kirjutas: 02 Apr 2026, 00:11 Ok, sain aru et Sul olnuks magamata öö![]()
Käisin keldris ära ja tegin foto. 95% ehk siis täpselt see laetuse aste millega ta moosipurkide vahele jaanuari lõpus talveunele läks. Isetühjenemine 0%.
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025